Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/acmilansansiro

Marketing

Milan želi u svoje redove dovesti Džeku.

Image Hosted by ImageShack.us
Prema pisanju talijanskog nogometnog portala Tuttomercatoweb, Milan najozbiljnije razmišlja osnažiti momčad Wolfsburgovim napadačem Edinom Džekom.

Sjajni igrač njemačkog Bundesligaša i reprezentacije Bosne i Hercegovine trebao bi unijeti svježu krv u svlačionicu podno San Sira, a da je to u stanju napraviti osvjedočili su se Milanovi skauti na utakmici u kojoj je Wolfsburg dvama pogocima Edina Džeka posramio Bayern 5-1.

Navodno su skauti na tom susretu pratili braniča Andreu Barzaglija, ali nisu mogli ostati imuni na dojmljivu igru kojom se Džeko predstavio.

Podsjetimo da Džeki ugovor s Wolfsburgom ističe u ljeto 2011. godine, a da su za njegove usluge u red stali brojni klubovi.

Arsenal, Blackburn, Portsmouth, Fulham, Sunderland, pa čak i Manchester United dovodili su se u usku vezu s 23-godišnjim bosanskohercegovačkim reprezentativcem.

Uz to, španjolski mediji spominjali su ga kao moguće pojačanje Villarreala ili madridskog Atletica, a ime mu je bilo provučeno i u kombinacijama Lyona i Marseillea. Džekina se vrijednost procjenjuje na deset milijuna eura.


Post je objavljen 25.04.2009. u 14:28 sati.