Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/acmilansansiro

Marketing

Corriere:Milan želi Trezegueta

Image Hosted by ImageShack.us

Sve se čini izglednijim da će iskusni 31-godišnji napadač Juventusa David Trezeguet na kraju sezone napustiti torinski klub.

Ranieri i francuski napadač najjačeg nogometnog kluba iz Torina porječkali su se nakon ispadanja kluba iz Lige prvaka od Chelseaja. Svađu je započeo Trezeguet, nastavio ju Ranieri nazvavši svog igrača razmaženim derištem, a njihovi se odnosi nisu popravili do danas.

Kako je nedavno iz kluba stiglo priopćenje u kojem stoji da Ranierijva pozicija nije ugrožena, čini se izglednim da bi novu sredinu mogao potražiti Trezeguet.

A zainteresiranih svakako ima. Ranije su se spominjali Barcelona i Lyon, a sada je prema pisanju Corriere dello Sport interes pokazao i Milan.

"Kada tako veliki klub pokaže interes za Davida, onda je to dobra vijest za mene. To samo potvrđuje činjenicu da je moj klijent vrhunski igrač."

"Ali pregovore ćemo započeti tek po isteku sezone. Trezeguet još uvijek ima ugovor s Juventusom i on će ispoštovati svoje obveze" - rekao je Trezeguetov menadžer Antonio Caliendo.

Post je objavljen 25.04.2009. u 14:26 sati.