Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/borut

Marketing

Pripreme za putovanje

Vec godinama kupujemo avionske karte preko Interneta. U 90% slucajeva je sve funkcioniralo savrseno, a karte bismo preuzimali na aerodromu pred samo putovanje. No, kada sam ovaj put narucio karte docekalo me je iznenadjene o kojem sam do sada samo citao i slusao od naseg sina G:


...........................
SUN D'OR INTERNATIONAL AIRLINES E-TICKET KINDLY PRINT THIS PASSENGER E-TICKET ITINERARY/RECEIPT AND BRING IT WITH YOU TO YOUR AIRPORT OF DEPARTURE. UPON DEMAND, YOU MUST PRESENT THIS PASSENGER E-TICKET ITINERARY/RECEIPT TO SECURITY STAFF PRIOR TO CHECK-IN AND TO CHECK-IN PERSONNEL. YOU MAY NEED IT ALSO TO PROVE RETURN OR ONWARD TRAVEL TO CUSTOMS AND IMMIGRATION OFFICIALS.

Printer je radio neumorno pola sata, jer je svaka karta sa svim onim malim slovima dugacka sest stranica, a Vesna je pocela pripremati stvari za putovanje, kako nas ne bi u utorak pred samo putovanje uhvatila trka. I opet je ona, prepuna optimizma, odredila da se sve stvari potrebne za nas dvotjedni boravak na potezu Zgb - Ri - Lju - Zgb ubace u jednu omanju putnu torbu. Cak i Maci, koji gori od zelje da putuje s nama, kuzi da ce valjati povecati prtljazni prostor:-)

................

Dodatak: Zaboravih! Nadleznima za crveni tepih na Plesu:
TEL AVIV B GURION (TLV) ZAGREB (ZAG) 2U 5181 29 APR 09:15

Post je objavljen 25.04.2009. u 12:02 sati.