Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvdbusevec1900

Marketing

24.04.2009. Kaj se radi kod nas i kaj se bu delalo !!!!

Pozdrav svima na blogu od Turkija. Malo me nije bilo pa nisam niš stigel napisati kaj se dela pri nami al sad sam si našel malo vremena pa bum sve to nadoknadil.
Od zadnjeg posta u mojem društvu održana je 109. izborno izvještajna skupština na kojoj je ponovno izabrano staro rukovodstvo društva ali s par sitnih izmjena u upravnom odboru zbog smrti jednog člana upravnog odbora. U biti sve je po starom. Na skupštini smo doznali od predstavnika VZGVG da nam u petom mjesecu dolazi novo navalno vozilo koje je izfinanciral grad Vel.Gorica i Zagrebačka županija tak da bumo imali kaj delati po njegovm dolasku.Prije par dana završena su predavanja i ispiti za vatrogasca i vatrogasca I.klase.Od naših članova na ispit za vatrogasca izašlo je šest članova a na ispit za vatrogasca I.klase dva člana. U dogledno vrijeme održat če se predavanja za ostala zvanja i specijalnosti tak da če oko tridesetak članova steči nova znanja i vještine u vatrogastvu. Ovaj mjesec točnije 16.04.2009.god. održana je skupština VZGVG , e tu je došlo do bitnijih promjena tj. imamo novog predsjednika i potpuno novi zapovijedni kadar u zajednici što znači da zajednica i dalje misli kvalitetno obavljati svoje zadaće kako su ih i ovih godina obavljali.Koliko mi je za znati već se priprema združena pokazna vježba negdje u donjem Turopolju al gdje to još nis uspel doznati a u biti to nije tak ni bitno kaj ne.
Ove godine več naveliko vježba ženska A ekipa ali muška zbog velikog broja osobnih obaveza nije još odradila ni jednu vježbu, Đuka nam se ženi , Kuki radi u Rovinju u restoranu pa smo im dali obavezu da ove godine odrade samo obrane prvih mjesta od prošle godine te gradsko natjecanje a na sva ostala natjecanja ide ženska ekipa.
Već sam počel delat i s mladeži jer 16.05.2009. idemo u Kuče na natjecanje mladeži Hrvatske i Slovenije a od sredine petog počinjem i s ostalim ekipama mladeži i djece .
Na veliku subotu 11.04.2009.god. imali smo prvu intervenciju ove godine i to tehničku. Dogodila se sobračajna nesreča sa smrtnim posljedicama te smo nakon što je JVP Vel.Gorica odradila svoj posao preuzeli čišćenje i pranje kolnika ceste nakon izvršenog uviđaja i odvoza razbijenig vozila. Nesreča se dogodila oko 02:15 h rano ujutro na Trgu Seljačke sloge u Buševcu a mi smo po dojavi koja je bila oko 03:15 h na mjesto intervencije došli u 03:19 h te ostali do 06:10 h. Na intervenciji je bilo šest članova društva .
Kako već od prije znate mi svake godine organiziramio vatrogasno natjecanje , tako čemo i ove održati XII.Kup Turopolja koji če se održati dana 11.07.2009. godine. Ove godine nadam se da čemo po prvi put imati Super kup u Buševcu a nagrada za pobjednika biti če novčanog karaktera tak da malo zainteresiramo i namamimo jače ekipe na naš Kup.
Kolko znate sljedeči mjesec je mjesec zaštite od požara te čemo kao i svake godine organizirati preventivne preglede domačinstava i gospodarstava te organizirati dan otvorenih vrata DVD - a kao i svake godine te čemo posjetiti Dječiji vrtić i Područnu školu u Buševcu te djecu pozvati na dan otvorenih vrata.
Kak i vidite puno toga smo već obavili a i jako puno toga je pred nama.
Puno lijepih pozdrava iz Buševca i do čitanja!!!!


Post je objavljen 24.04.2009. u 19:29 sati.