Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madamvalentina

Marketing

101 Ja bi opet došla kod vas...


Prošlog petka nazvala me Rose i upitala:

- Dali bi ja opet mogla doći na vikend kod vas.

Kako sam joj i ranije rekla:

- Rose svaki put kad god zaželiš, ti si dobrodošla.

Rose smo dočekali u petak navečer - ja i Toni.
Naravno, kao i sve naše goste, dočekali smo je sa dobrom ribom i vrhunskim vinom. Navečer smo ja i Rose sjele i pričale u dnevnoj sobi na mom velikom kožnom kauču. Poslije mode i kozmetike na red je došao i naš ljubavni život.

Kako je Rose jedna posebna žena, tako je i njen način razmišljanja o seksu poseban. Kad smo pretresli sve teme, Rose mi je rekla da joj se naš zadnji susret posebno svidio i da bi to željela ponoviti.

Odmah sam joj predložila da poslije tuša odemo u moju sobu.
Za ovu priliku sam se obukla u posebno seksi rublje koje se sastoji od čipkastog crnog korzeta koji se uz minimalni pokret može otvoriti, tako da dio grudi postane dostupan pogledu i dodiru. Gaćice su u istoj boji, samo skoro prozirne i sa samo malo čipke uz rubove.

Na samom korzetu su postavljeni halteri na kojim su uhvaćene crne čarape do vrha bedara sa urešenim dijelom, tako da mogu biti i samostojeće.
Preko svega dođe ogrtač od svile i perja. Malo jarke šminke, jarko crveni ruž i parfem upotpunjuju moj izgled.

Čekala sam Rose na divanu u mojoj sobi.

Rose je došla odjevena kao moja mlađa kopija. Kao da smo se dogovorile da bude skoro jednako, samo što je njen korzet je bio samo do grudi, a grudi su bile podignute sa posebnim grudnjakom koji je više otkrivao nego skrivao. Bradavice su jedva bile pokrivene i samo mali pokret tijela bi bio dovoljan da izlete van.

Rose je sjela pokraj mene, bila je nekako suzdržana, ali nakon nekoliko toplih riječi i mog zagrljaja uz blagi poljubac na obraz došao je osmijeh koji mi je bio tako drag. U jednom trenu mi je tiho rekla :

- Nedostajala si mi …

- I ti meni !

- Još su mi tvoji dodiri tu na tijelu iako je prošlo tjedan dana, osjećam tvoje ruke svaki dan kako me dodiruju.

- Drago mi je da sam ti prošli put pružila zadovoljstvo i uzbuđenje.

- Jako mi je nedostajalo malo ili mnogo ljubavi zadnjih godina, nisam ni znala da žena može pružiti takav doživljaj.

- Mogla bi svaka, samo nema svaka žena tu želju, maštu, iskustvo i znanje koje se stekne nakon sto dobiješ seksualnu slobodu.

Polako sam počela ljubiti Rose, najprije po obrazu, odmah sam nastavila na njenim toplim usnama koje su me dočekale gladne poljupca.
Spuštala sam se niz njen vrat i tad opazila da su njene velike tamne bradavice iskočile iz grudnjaka, užurbano sam pohitala prema njima i usisala jednu među moje usne, a drugu pogladila dlanom, pa prstima.

Bradavice su joj bile tvrde i i uzdignute, lagano sam ih mazila i lickala, iako veću uzbuđenost od ove nisu mogle postići, ali znam da pružaju ugodu ako ih se dovoljno dugo podražava. Rose se izgubila u mojim dodirima, počela je uzdisati iako je nisam ni dotakla ispod pupka.

Znala sam da jedva čeka još intimnije dodire, pa sam je dodirivala po nogama koje su isto kao i moje bile još uvijek u nježnim čarapama.
Vještim pokretom sam joj otkopčala čarape sa haltera i polako uz maženje preko gaćica iste počela svlačiti prema dole.

Rekla sam joj da ustane i Rose se digla sa divana na noge. Tad sam joj svukla gaćice do poda, a dok je ona iskoračila, ja sam joj nježno poljubila pubis, koji je bio mekan i gladak, spreman za nove podražaje.

Obje smo krenule prema mom velikom krevetu. Usput sam se oslobodila i svojih gaćica. Legle smo jedna kraj druge i ovaj put ravnopravno se mazile sa rukama i dodirivale naše noge u čarapama.

Rose je brzo shvatila da samo mali pokret dijeli moje grudi od slobode, te ih je malo podigla i izvukla van iz korzeta. Tad me počela ljubiti po grudima koje su još uvijek osjetljive na tu vrstu poljupca i lickanja.

Ja sam joj rukom počela kliziti po korzetu i završila na nježnim dodirima njenog Venerinog brežuljka, da bi nestrpljivo prešla još niže na njene usmine koje su već bile vlažne, što mi je omogućilo da lakim pokretom moji prsti skliznu dublje u njenu sklisku unutrašnjost.

Bila je sva glatka od uzbuđenja. Prelazila sam joj od rupice guze do klitorisa, male usnice su lepršale pod mojim vještim pokretima, a lagani dodir sam sve više koncentrirala na njen klitoris koji je ritmički vibrirao pod mojim prstima.

Sve pokrete Rose je pratila na mom tijelu i točno sam znala kako je uzbuđujem, jer sam to isto i ja doživljavala, samo je to njena ruka radila umjesto moje, što mi je dodavalo jedno novo iskustvo i uzbuđenje.

Naši dodiri su postali sve brži, ali još uvijek blagi, meki i nježni.Obje smo počele dahtati i stiskati naše noge kako bi smanjili preveliko uzbuđenje koje je dolazio skupa sa grčem orgazma. Usporile smo pokrete i uživale u dugom orgazmu kakvog samo žena može pružiti ženi.

Kad smo se umirile, u zagrljaju smo se još dugo ljubile i mazile.
Tek tad smo čule tihu muziku koja je cijelo vrijeme svirala.

Kako smo obje bile tako željne dodira i novih uzbuđenja, odmah smo se nastavile dodirivati i uzbuđivati, samo smo sad pomiješale naše noge, tako da smo dodirivale jedna drugoj pubis.

Stiskale smo naša međunožja sve snažnije i mijenjale položaje od Y do zagrljaja, ali naša međunožja su se uvijek dodirivala i u nama izazivale nove osjećaje užitka. Dodiri grudi i vrata su nam samo pojačavali cjelokupnu uzbuđenost, a naše su mace bile sve mokrije i vruće.

Po dahtanju smo obje osjetile da nam istovremeno dolazi onaj snažni grč zadovoljstva, koji nam je obuzeo tijela od glave do pete, a sve se skupilo u središtima naše intime, kroz snažne orgazme koji su nas obuzeli i trajali su dugo, jer smo polako smanjivale intenzitet naših pokreta tako da nam je orgazam trajao dugo.


Kasnije mi je Rose rekla da su se njeni orgazmi ponavljali i pomijesali, tako da nije mogla odrediti kad je jedan prestao, a drugi počeo. Postepeno smo se umirile jedna kraj druge i zaspale u slatkom i nježnom zagrljaju.

2009 Godine
Lektorirala Rosemarie





Post je objavljen 21.04.2009. u 01:09 sati.