Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sinnerboy

Marketing

BOJKOTIRAJMO BOLIVIJU!

Photobucket

Daklem, kako ste već mogli i pročitati, na bolivijskog prezidentea je planiran atentat. No dobro, ionako u Južnoj Americi malo malo pa se nekoga upuca ili otme, pa bio on seljak ili precjednik, no ovaj put je situejšn malko zabrinjavajuća. Naime, među osumnjičenima se nalazi i jedan od dragovoljaca Domovinskog rata, čuveni Chico, kojeg su po kratkom postupku ucmekali te jedan Hrvat u inozemstvu, što je bilo dovoljno bolivijskom vlastima da ih proglase "hrvatskom plaćenicima" i napadnu hrvatsku iseljeničku zajednicu u Boliviji, koji po svemu sudeći nisu ni luk jeli ni luk mirisali.


E moj Moralesu...sram te bilo!

Iako si meni osobno simpatičan, jerbo si oćerao strane kapitaliste iz Bolivije, sad si usro i kuku i motiku. Em se u najgorem staljinovskom stilu namjeravaš proglasiti doživotnim precjednikom, što vrijeđa moja najdublja demokratska načela, em si sad napao jednu suverenu državu za koju si najvjerojatnije čuo tek kad su ti rekli da su uhićeni i jedan ubijeni imali veze sa njom!

Prije nego se oglasi Thompson i na tebe baci kletvu Kralja Zvonimira, eto ja predlažem:

BOJKOTIRAJMO BOLIVIJU!

Khm, khm...pošto je valjda jedini bolivijski proizvod koji se može naći na našem tržistu kokain ili kako se popularno naziva "belo" ovim putem predlažem domaćim konzumentima istog da odsada pa nadalje i ubuduće izbjegavaju bolivijsku kokaniđu! inače se Morales zalaže za promicanje uzgoja sirovine za navedenu drozgu, pa bi ovim putem mogli mu zajebati jedno od tržišta i ostavit ga u nebranom grožđu. To jest, koki.

Dakle, cijenjeni kamatari, menađeri, poduzetnici, glazbenici, sportaši, vikend đankiji, dileri, DJ- i i ina ruljo koji si volite priuštiti koju lajnu tu i tamo - prije nego se bacite na uništavanje sluznice nosa, svakako provjerite podrijetlo robe.

Ne sramite se, ipak i vi imate potrošačka prava, među kojima je pravo da se sazna podrijetlo robe.

I nemojte da vas diler mulja, ne postoji kokain "made in EU". al zato postoji recimo "made in Kolumbia".

dakle - pridružite se oštrim prosvjedima Vlade RH, glede neutemeljih objeda na račun države, zajebite ih, pokažite svoje rodoljubje i nek vide s kim se zajebavaju!


a za sponzoruše, mlade pevaljke i estradne zvijezde u usponu evo i slikovnog uputstva:

prije no što napravite ovo:

Photobucket

provjerite da to "bijelo" nije podrijetlom iz:

Photobucket

ukoliko baš i ne pamtite detalje ili niste vizualan tip, slobodno otprintajte naputak i upamtite: država smo mi!

BOJKOT!


Post je objavljen 19.04.2009. u 15:31 sati.