Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pauzazakavu

Marketing


Photobucket

Te godine je točno na današnji dan 20.04. "Surveyor III" sletio na Mjesec, ali tog istog dana, te iste godine u 16 sati desio se tada i punovažniji događaj..rodila se i moja SEKA...Seko SRETAN ROĐENDAN...kiss smijeh



Photobucket

Tajne grupe, tajni ciljevi. Biti samo tren ispred sličnih grupa na nekom mjestu ili imati informaciju daje prednost pred istima. Njihovi članovi simboliziraju određeni način života. Zatvoren krug kojemu se može pristupiti isključivo zadovoljenjem određenih kriterija. Novac, fizička snaga, vanjski izgled, inteligencija. Biti član grupe pod svaku cijenu? Biti lider ili sljedbenik? Postoji li danas takva energija koja bi pokrenula široke mase? Postoje li danas ljudi koji život podrede upravo pristupanju nekoj grupi? No neću ulaziti u tajnost grupa kojima je cilj novac, naoružanje i moć kako bi kontrolirale svijet. Ali vremenom kada određene akcije tih grupa sazriju za javnost, zanimljivo je gledati ili čitati kako su utjecale na život nas običnih, a da nismo uopće bili svjesni njihovih postupaka.
Baš si mislim da li bi osnovala Pipiklan.
Hehehe, čuvajte se da vas ne snađe teška sudba Pipiklana i kletve njezinih članova koja glasi-nek ti kosa se zacrveni, a nos ti popjegavi.
A što bi radili, ha? Kako bi se oblačili, što bi jeli, a što bi pili? Ha?
Pa ni to baš tak ni jednostavno kak izgleda u prvi tren.


Post je objavljen 18.04.2009. u 22:07 sati.