Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

ZRAKOPLOV SE ZAKUCAO U KUĆU

OAKLAND PARK

Mali avion se srušio na jednu kuću u Floridi, bukvalno je prepolovio i povukao sa sobom nekoliko električnih vodova čime je dodatno otežan posao vatrogasaca da ugase vatru i krenu u operaciju spašavanja. Za sada nije poznato da li i koliko ima žrtava, prenosi CNN.

Mali avion se srušio na jednu kuću u Floridi

- Začuo se udarac i vidio se dim i vatra - kazala je Shannon James koja je kamerom uspjela snimiti pad. Avion se zaustavio kraj drveta iza kuće. Još nije poznato je li u trenutku udara netko bio u kući. U Cessni, koja inače prima od šest do osam ljudi, poginuo je pilot koji je bio sam u avionu.Vatrogasci su uspjeli lokalizirati požar, ali i dalje postoji opasnost da eksplodiraju rezervoari "cessne 421" pa hitne službe još ne smiju ući u kuću.

"Upravo osiguravamo mjesto nesreće i uskoro bi trebalo da naši spasioci uđu u ruševine. Sve što mogu reči je da se mali zrakoplov zakucao u kuću. Ne znamo ni koliko je osoba bilo u letjelici ni da li je bilo nekoga u kući", rekao je šef vatrogasne službe Oukland Parka Donald Viding.Gradski porparol Chaz Adams je rekao da su prema poslednjim informacijama četiri osobe bile u zrakoplovu koji je išao prema Fernandina Beach.

"Prema našim saznanjima u cessni 421 su bili pilot i još tri osobe. Pilot je odmah po poljetanju prijavio probleme, kontrola leta je raščistila prostor za prinudno sljetanje, ali se on u pokušaju povratka prema aerodromu srušio", rekao je Adams. opširnije


Post je objavljen 17.04.2009. u 21:00 sati.