Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/prije-braka

Marketing

Enigma

250


Bilo je jedan post na blogu o tome tko i što misli da je sex i tu se našlo raznih definicija i poimanja.
Jedna stvar koja mi je posebno intrigantna je oralni sex. Mislim nije mi intrigantna, zna se tko koga, kako i sve to što slijedi da bi radnja bila propisno obavljena, ali mi nije jasno da li je oralni sex sex gdje se "sexaju" dvoje ljudi?
S realnog stajališta: ako ona obavlja radnju ne mora se ni skinuti (primjer je u autu): u biti ako je zima može na sebi imati: hlače, vestu, potkošulju, majicu, najlonke, čarape, čizme, jaknu ili kaput, šal. Dobro, neka skine jaknu i šal, dalje nije potrebno da bi obavila određenu radnju. On je presretan, a njoj je ravno, konta gdje je maramica i kako da ne pilji u njega dok je u toj fazi da mu ne bude neugodno jer ipak pored njega sjedi potpuno obučena žena s pogledom kao da želi pljunuti jer to stvarno i želi.
Nakon toga da ju pitamo da li se sexala?

Službeno je obavila sexualnu radnju, ali da li ima osjećaj da se sexala, ako je to bilo sve,,,ne baš. Nešto se dogodilo, ali nekako kao da se i nije dogodilo.
Da ju prijateljica sutra pita što je bilo neće reći da se sexala već mu je popušila, na što će ova reći "aha" i neće pitati : "I kako ti je bilo? Jel´ dobar?" i sve ostalo što bi nakon sexa slijedilo.
A ako se njega pita da li se on sexao, onda je to već druga priča. Nije se sexao, ali ono...
Slično vrijedi i obrnuto, samo što muškarci svoju ulogu davatelja ipak doživljavaju kao da se nešto i je dogodilo.
Ne pričam tu o poimanju što je ili nije sexualna radnja i da se oralni sex naziva sexom, pričam o onom osjećaju kada dođeš kući i kontaš: ja sam se kao sexala??? Pa dobro, valjda.
Znači dvoje ljudi je bilo na spoju, jedno s drugim, nakon spoja jedno se sexalo, a drugo baš i nije.
I ako je to sve što se dogodilo u cijelom vašem odnosu da li onda tog tipa računaš u one s kojima si spavala?
Moj odgovor na oba pitanja je ne.
Zanima me što ostali misle.



Post je objavljen 17.04.2009. u 20:44 sati.