Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/novikomunisticki

Marketing

Pomozimo malome Karlu Heringu

Drage drugarice i drugovi i svi dobronamjerni ljudi!

Osjećam se potrebnim na svoj blog, umjesto pukog kenjanja, napisati i nešto korisno.
Desetogodišnji dječak iz Belog Manastira, Karlo Hering, obolio od progresivnog karcinoma na mozgu, treba pomoć nas običnih ljudi.
S obzirom na to da su osiječki liječnici digli ruke od malog Karla i praktički ga osudili na smrt svojom nestručnošču i odlukom da ge ne operiraju, liječnici iz Ljubljane očito su stručniji i misle drugačije i pristaju da ga operiraju.
Kako živimo u posranoj državi u kojoj ama baš nikad i uopće nema pravde za puku sirotinju kao što je mali Karlo i njegovi roditelji, HZZO ne pristaje na pokrivanje troškova operacije i skrbi koju bi mali Karlo imao u Ljubljani. Karlova obitelj je siromašna i nemaju 25 000 eura koliko im treba za operaciju, nezaposleni su i imaju još dvoje djece.

Stoga pozivam sve drugarice i drugove, i sve ostale ljude, pa čak i naše ideološke neprijatelje da se odazovu i pomognu malome Karlu u borbi protiv opake bolesti i hrvatskog zdravstvenog sustava svojim uplatama na žiro račun

2390001-3100134712

ili na devizni račun za uplate iz inozemstva:

Darko Hering, M. Gupca 49, Beli Manastir
IBAN: HR5723400093212412126
SWIFT: PBZGHR2X - PBZ Zagreb


Uplate ne moraju biti velike, 20-30 kuna što uistinu nije puno i svaki se pušač može odreći 2 kutije cigareta, pivopija pive, kladioničar klađenja i umjesto da potroši novce na to, neka uplati na navedeni žiro račun i pomogne ovim nesretnim ljudima i njihovom djetetu kad več ova fašistička lopovska država neće.

Post je objavljen 16.04.2009. u 17:05 sati.