Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/svid

Marketing

Morso ima novi spot i još nešto

Jedni od najznačajnijih predstavnika riječkog zvuka - Morso i Dallas Records ponosno obznanjuju da je spot za bendov aktualni singl ''Kao da znam kraj'' zgotovljen, proslijeđen televizijama, uplodairan na Youtube i kao takav - spreman za gledanje!
 
Pjesma ''Kao da znam kraj'' treći je singl skinut sa Morsovog prvijenca ''Izlog''. Spot je osmislio i režirao njihov sugrađan Sanjin Stanić, a sniman je na tri lokacije u Rijeci i Kostreni.
 
No, priča tu ne staje. Na bendovom će Myspace profilu -  - vrlo skoro (za nekolilo tjedana) biti predstavljen najnoviji video uradak Morsa. Riječani Marta Rožić i Kristijan Vučković autori su spota za još jedan hit potencijal sa ''Izloga'' - pjesmu ''Bogovi ljudi''. Detalje te akcije javiti ćemo, naravno, na vrijeme.
 
 
 


A usputno govoreći, zapravo pišući, objavljene su i nominacije za BiH diskografsku nagradu Davorin, pri čemu su Morso nominirani u kategoriji za najbolji debitantski album ''Izlog''.
Ali tu nema kraja riječkim nadanjima i veselju! Jer Hesus Attor su također prošli u kategoriji za naj metal album ''Sonic Gastronomy vol.1'', pa onda su tu još i dvije nominacije za LET3: projekt album godine (Živa pička) te za najbolji bend!
Neka počne berba...
 


Post je objavljen 15.04.2009. u 14:00 sati.