Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jedvagenij

Marketing

Talenti

Djeluje li vam poznato ime Paul Potts?

Velika je vjerovatnost da ste negdje naletili na to ime lutajući bespućima interneta. Radio je kao prodavač mobitela, i došao je u talent show da bi pjevao – zamislite samo – operu... I zamislite, ostavio je i žiri i publiku bez daha.




A znači li vam išta ime Susan Boyle?

Do nedavno, za tu 47-godišnju gospođu iz Škotske nije znalo baš mnogo ljudi. Rođena je kao najmlađe od devetoro djece, i uvijek je imala želju da postane pjevačica, ali je tu svoju želju morala ostaviti po strani da se posveti njegovanju bolesne majke, koja je umrla 2007. godine u dobi od 91 godinu, barem tako kaže wikipedija.

To se odnedavno promijenilo zahvaljujući showu “Britain's got talent” i njenom nastupu. Primjetit ćete sličnosti: oboje su obični mali ljudi, sa neobično velikim talentom. U oba slučaja i članovi žirija i publika su bili vrlo skeptični, čak u slučaju Susan Boyle se lijepo vidi kako jedna cura koluta očima kad ona reče da želi bit profesionalna pjevačica u rangu Elaine Paige... a zatim kad krenu prvi taktovi pjesme ... ma pogledajte sami ako niste



Ono što im je zajedničko, osim bogomdanog talenta, je to što su bili iskreno iznenađeni odlukom žirija da su prošli dalje ... a ja sam uvjeren da je nemoguće pogledati ova dva videa a da se ne naježite.

A kakve talente može ponuditi Hrvatska?

JOOOOJ ŠTOOO VOLIIIM MIIIIRIIIIS KAMIJOOOONAAAAA





Post je objavljen 13.04.2009. u 21:12 sati.