Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dreamofmirrors00

Marketing

„WON'T YOU FIND ANOTHER BRIGHT SOLUTION..!?!“

Image and video hosting by TinyPic

Nakon nekoliko manje-više lipih postova, mislim da je došlo vrime za jedan ajmo reć sjebani. So be it!
Danas uopće nisan imala namjeru napisati post, al eto...
I naravno, ne očekujte ništa smisleno, niti razumljivo... zašto ne bismo malo komplicirali...?
Dakle... me, myself and I (ne, nije beyonce, nego poisonblack), iliti ich, io, moi....
Eh da, poke je pročita post... ma krasno ljubavi moja... i ajmo reć da mi je drago zbog toga, jer sve napisano je istina. Ali ako si (opet) na blogu onda pročitaj i ovaj ako želiš saznati još malo više. Također, sve istina. Naravno, kako bi drukčije. Aaaaaw... život je tako predivan! – ma je kurac. Da, prostačim, beštiman, ili kako god oćete. Ako je to previše za ičije okice, molim ga lijepo da pritisne iksić u desnom kutu. Taaaako.... Ma bravo!
Iz priloženoga možete viditi da sam danas posebno dobro raspoložena i poprilično sarkastična. Pojednostavnjeno- sjebana. I tako vam ja lipo perem suđe i razmišljam o tome koliko li sam samo kontradiktorna. Općenito. I na djelima i u mislima. I u mojoj glavici se pojavi jedna, dvi, tri, četiri misli... sve na istu temu i sve različite... licemjerno, šta nije? Želje, misli, postupci, neuspjesi... sve to... i oni famozni novi počeci – upali se neka motivirajuća pisma,stavi popis „to do things“ na mob, možda pogleda koji motivirajući film, možda uzme koja (također motivirajuća knjiga) i nabaci osmjeh na lice. I naravno, kaže: „danas idemo ispočetka,al ovaj put nema zajebancije, najozbiljnije“. A znam da lažen. Lažen ko pas! U pozadini svega toga mi se u glavi dere glas „ma jebi se glupačo, ionako nećeš uspiti, znaš to, samo lažeš sebi“. I naravno, taj glas biva uvik poslušan.
Užasno sam slaba osoba. I kao šta sam na nečijem blogu pročitala, sve je to svakim danom sve komičnije i komičnije. Tj., u mom slučaju bi bilo tragikomičnije. Pa onda jednog dana puknem i izlajem se, onako naivno, nekome kome u tom trenu najviše virujem, u nadi da će mi ta osoba pomoći i ić s menom dalje. Ma moš mislit!


Od zabilježenog broja mojih pucanja statistika ovako ide :

Osoba broj jedan:
nije pokazala baš previše interesa i nije skužila u kojim se govnima grcam. Ubrzo je odustala. Mogla bi napisati da me izdala (ali, bar jednom ne budimo licemjerni, i za promjenu ne lažimo: ja sam sama sebe izdala). Ipak, sve je ostalo bez osuda, bez promjena, bez interesa. Sve manje smo u kontaktu i oke je.

Osoba broj dva:
pokazala je interes ispočetka, ali to je bilo to. Osobi broj dva to ne smeta jer nema utjecaj na naš odnos, znači potpuno je nebitno. Ti ne pitaš, ja (uglavnom) ne govorim, i oboje se pravimo ludi. Ma krasno li je sve to. također, zahvaljujem se na širokim obzorima. Ali ipak, imam savršenu knjigu za tebe, ako želiš još malo proširiti obzore. Donesem ti je sutra na kavu. I znam da ti se neće sviditi. Ali pročitat ćeš je. Također, znam da ti se ni ovaj post neće sviditi. Ali pročitati ćeš ga.

Osoba broj tri:
nije pojma imala o čemu govorim. To je dosta za reći. Ipak, kao i prethodnim dvima, zahvaljujem se na širokim obzorima. I zahvaljujem mu se jer me je jučer stvarno razveselija kad san bila cila puj-puj.

Zaključak:
glupača može pomoći jedino sama sebi. Al neee... njoj triba netko ko će je konstantno gurati dalje, jer nije kewl da si sam sebi motiv. Pih! Ko je to vidija! Ma... jednostavno se gubim u svemu... štajaznan.... biti dio prosjeka je tako demotivirajuće za mene... prosječan izgled, prosječna inteligencija, prosječan život, prosječan talent za crtanje...i jebiga! I sad bi vi (krivo) mogli zaključiti da sam perfekcionist. Ha-ha-HA. Vic godine. Ja samo težim savršenstvu, hi-hi. Al to je daleko od mene. I ja sam daleko od toga. Yap! [i ne, nemam nimalo samopoštovanja i samopouzdanja, ako ćemo već biti brutalno iskreni]. Ah... ubit će me ova pusta iskrenost danas... ccc... lol...


Image and video hosting by TinyPic


I najironičnije od svega je to šta se jedino oko gore navedene osobe broj dva trudim. Yap. Šteta šta ti to ne kužiš... jebiga... ionako znaš da sam ja podsvjesno od sebe odavna odustala i da su svi ovi famozni pokušaji samo posmrtni trzaji umiruće životinje. Ali ako ne kužiš da mi treba pljuska u lice (a čini mi se i tebi također) da se shvati, onda tu (zasad) nema pomoći. Jebiga. Nema potrebe da se zamaramo „nebitnim“... Oprosti na ovome, ali ovo je također dio mene, koji ne želiš viditi, ali čemu idealiziranje, još malo laži? Ne hvala, bilo je toga i previše.

„isprika za jelena,
laštimo skupa rogove,
a nakon runde još jedna
pa neće biti veći grijeh“





* mala napomena(15.04.09.) :pošto mi se čini da ste me malo krivo shvatili, ja NIKOGA od njih ne osuđujem niti za išta krivim, jer to šta mi nisu mogli/znali/želili pomoći oko te jedne određene stvari, ne znači da nisu tu bili za mene u nekim drugim situacijama, samo nisu bili u ovoj. u osobu br jedan je povjerenje izgubljeno, a i prijateljstvo se razvodnilo, ali u osobe dva i tri još uvik vjerujem. ne nadam se njihovoj pomoći, niti su me razočarali, ali ih također i razumin. ako vas dvoje pročitate ovaj post, znajte da najiskrenije nemam ništa protiv vas, zašto bi i imala...? niste napravili ništa loše, niti ste me povridili,ono gore u postu je samo činjenično stanje. razumin vašu bespomoćnost da pomognete meni. i u redu je. cijenim vašu iskrenu ljubav i prijateljstvo.



Post je objavljen 13.04.2009. u 18:16 sati.