Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/novikomunisticki

Marketing

Bozaniću, odjebi još jednom

Drage drugarice i drugovi!!!

Na danšnji je dan uskrs i katolička crkva je po cijeloj državi održavala mise. Koliko su para natukli? Jako jako puno. Koliko će poreza platiti državi za to? Nula kuna. Koliko če para od države dobiti? Jako jako puno.

Eto, radi se o vrlo jednostavnoj ekonomskoj računici koju ima crkva u Hrvata. Sirotinja skapava od gladi, a oni još pitaju i nikad im nije dosta, prokleta popovska lopovska bagra. Od njih može bit gori jedino glup narod koji im te pare daje i na taj ih način plača na dva načina - što im poklanja svoje novce i što mu od plače država uzima kako bi dala crkvi. Baš je ova država poštena, ubire od onih koji zarađuju nekoliko tisuča kuna na mjesec da bi dali najbogatijoj korporaciji na cijelom svijetu.

S tim da je ovo osvrt samo na današnji dan, Uskrs je samo jednom na godinu, a tu s još i božiči i velike i male gospe, te kakvih pedesetak nedjelja u cijeloj godini. Koliko para naberu mater im jebem, a poreza lipe ne plate. I fakat ne znam ko je tu gori, oni ili ova idijotska imbecilna država koja im to dozvoljava i koja običnog čovjeka harači, čereči i dere na sve moguče načine dok god joj ne plati sva potraživanja da bi te novce dala crkvi! Da je pravde u ovoj državi, toga sigurno ne bi bilo, i zato je za ovu državu jedino rješenje ponovo uvođenje komunizma koji če ovaj problem ispraviti po kratkom postupku.

Stoga Bozaniću, odjebi ti meni lagano još jednom. Popuši mi kurac ti i tvoji popovi i idi mi u pičku materinu, mojih para nečeš vidjet sigurno.

ŽIVJELA SOCIJALISTIČKA FEDERATIVNA REPUBLIKA JUGOSLAVIJA!!!!!

ŽIVJELI TITO I PARTIJA!!!!!

Post je objavljen 12.04.2009. u 12:53 sati.