Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/svid

Marketing

Zaljevski zvuk i Prženje etera od 20 do 22 sata

U Zaljevski zvuk večeras nam u goste dolaze sastavi Ishiatz, Diskurz i One Piece Puzzle. S prvima ćemo malo opširnije popričati, dok će diskurzi predstaviti svoj prvi singl s predstojećeg albuma što će ga objavit Dallas, a OPP će najaviti koncertnu promociju svojeg albuma 13 zlatnih hitova, koja će se dogoditi ove nedjelje u Stereu, točno 13 minuta do ponoći.








A u Prženju etera centralni dio emisije neće zauzeti album tjedna, već ćemo taj dio posvetiti godišnjici smrti Kurta Cobaina, gitariste i pjevača Nirvane.
Naime, pred 15 godina, točnije 8. travnja 1994. godine pronađeno je mrtvo tijelo Kurt Cobaina u stakleniku njegove kuće.
Imao je 27 godina.
Utvrdilo se da je izvršio samoubojstvo koje je počinio 5. travnja, iako postoji i teorija da je bio ubijen budući je u organizmu imao toliko droge da je bio nesposoban za bilo kakvu motoričku radnju pa i povlačenje obarača.
No kako god, ostavio je niz genijalnih albuma, a mi ćemo poslušati sa svakog po nešto.



A u međuvremenu je snimljeno niz zanimljivih dokumentaraca i igranih filmova o Kurtu, pa evo jedan:



Šta se kuha kutak. Down su najavili snimanje novog albuma. Novi, četvrti album, počet će snimati u listopadu. Eto, a mi ćemo malo poslušati Losing all s njihova prvog albuma Nola, a kako nismo dugo slušali Panteru poslušat ćemo The Great Southern Trendkill. A i švedski band Candlemass uskoro izdaju album Death Magic Doom, pa ćemo poslušati njihovu pjesmu Lucifer Rising s njihova posljednjeg izdanja EP-a Lucifer Rising.



A bit će još svega i svačega od metala i sličnih muzičkih rodova i feuda, a 24 tisuća poljubaca primite od MT-a, MG-a i MZ-a, aaaaaaaaaa.....

Post je objavljen 07.04.2009. u 14:55 sati.