Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kickboxingrovinj

Marketing

Budokai Rovinj opet uspješan !!!

Bojan, Manuel i Boris


U Kostreni, nadomak Rijeke, u nedjelju, 5. travnja 2009. u prekrasnoj sportskoj dvorani, održana su 3 državna prvenstva Hrvatskog kickboxing saveza:
- Hrvatsko prvenstvo u semi contactu za starije kadete
- Hrvatsko prvenstvo u semi contactu za juniore i
- Hrvatsko prvenstvo u full contactu za seniore.

Na natjecanju je nastupilo ukupno 286 natjecatelja iz 41 kluba - člana Hrvatskog kickboxing saveza.
Iz našeg kickboxing kluba "Budokai" Rovinj nastupilo je pet natjecatelja.

Image Hosted by ImageShack.us


U semi contactu su nastupili Marko Opšivać i Daniel Tushaj. Marko nije imao baš sreće u ždrijebu pa je odmah dobio dobrog borca od kojeg je nažalost izgubio. Marko inače ne radi semi contact a ovdje je radio jer nije bilo druge discipline pa rekoh neka odradi malo.
Daniel je nastupio u kategoriji +89kg juniori i izgubio borbu za finale, imao je prednost pred kraj borbe ali je to prokockao, osvojio je treče mjesto.

U full contactu (tvrda disciplina) nastupili su kao seniori Manuel Smoljan, Bojan Mišković i Boris Mišković.

Manuel Smoljan nastupio je u kategoriji -75kg u kojoj je bilo najviše boraca, prvu borbu pobjedio je borca iz Kinga a u drugoj borbi za medalju izgubio je od borca iz kluba "Pitbull" Split, Stupala. Manuel je vidno bio bolji u meču, kontrolirao je cijelo vrijeme borbu i nadjačao je protivnika ali sudci očito to nisu vidjeli ili su vidjelo nešto drugo i dosudili pobjedu borcu iz Pitbulla, Manuel je ispao sasvim nezasluženo i svima je to bilo jasno ali sudačka odluka se nemože promjeniti, šteta za Manuela, više sreće drugi put.

Bojan Mišković nastupio je u kategoriji -86kg, do finala imao je tri borbe koje je uspješno pobjedio, u finalu se borio protiv protivnika iz Pitbulla, tokom cijelog meča kontrolirao je protivnika, kojeg je velikom razlikom pobjedio , Bojan je zasluženo postao seniorski prvak Hrvatske u fullcontactu. Treba napomenuti da Bojan je bio prošle godine kao junior prvak a sada već kao senior što je velik uspjeh.Bojan je proglašen i najboljim borcem u full contactu na takmičenju i nagrađen sa lijepim peharom.

Boris Mišković nastupio je u kategoriji do 91 kg, u prvoj borbi borio se sa prošlogodišnjim prvakom Hrvatske od kojeg je Boris prošle godine izgubio u finalu , a sada je pokazao da je puno spremniji i jači i pobjedio. U drugoj borbi pobjedio je također, bio je bolji i puno više poena napravio, odlukom sudaca pobjedio je 3:0. U finalu borio se sa protivnikom iz "Pitbulla" Split, Četipovičem, u borbi gdje je bilo puno izmjena udaraca i čvrts meč, Boris je sasvim zasluženo pobjedio odlukom sudaca 3:0 i postaje seniorski prvak Hrvatske u full contactu.

Kickboxing klub "Budokai" s ovim natjecanjem dobio je dva seniorska Hrvatska prvaka, što je jako velik uspjeh !
Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 07.04.2009. u 12:45 sati.