Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkdubravamladi

Marketing

Proljeće je a ...

Prekrasno vrijeme izmamilo je, uz neizostavne i nonstop prisutne nogometaše, i mnogobrojne šetače i dokoličare na Klaku. Tako eto ovih dana na centru vidimo ljude koje tu nismo vidjeli mjesecima, a što su radili ove zime vidi se po njihovom trenutnom „stanju“. Pozdrav!
G. Maloča i njegova desna ruka Anđelko Vidović „krivi“ su za vrlo dobro stanje glavnog terena, ali svakodnevno rade i na pomoćnim igralištima što najbolje mogu osjetiti naši klinci. Ima tu naravno još puno posla, a bit će ga i za nas i vas ostale. Za jedan od narednih vikenda planiramo završetak fasade pa da konačno možemo roštiljem zapečatiti kraj ove faze radova.
Sutra je konačno prvi sastanak našeg novoizabranog vodstva. Osim izbora predsjednika i dopredsjednika, gospoda se imaju pozabaviti vrlo važnim i hitnim stvarima kao npr. financije, Oluja, staro željezo, rasvjeta ...
U četvrtak počinju uskrsni praznici. Povodom toga limačima se mijenja termin treninga. Mlađi treniraju od 9 sati u čet i pet te čitavi idući tjedan od utorka, a stariji isto tako samo od 10,15 sati. Turnira Zeko nema!
Na stranici našeg Saveza stoji da se utakmice 15. kola između Španskog i Dubrave za kategorije limača umjesto 18.4. igraju 19.4. od 11 i 12 sati, a za zagiće također 19.4. od 9 i 10 sati. PROVJERITI KOD TRENERA!!!
I za kraj još jedna rođendanska čestitka u ovom mjesecu. Konačno će svoj 6. rođendan proslaviti i napokon steći pravo nastupa na službenim utakmicama naš
www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.ws sretansretansretan 22.4.2003.
Sretan rođendan!

Post je objavljen 07.04.2009. u 10:21 sati.