Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/pisarovinskemazoretkinje

Marketing

7. REGIONALNO PRVENSTVO – Jastrebarsko 29. 03. 20096.

Nisam se javljala... ne zato što se nije radilo, već zato što se puno radilo i nisam stigla.
Cure su godinu uspješno završile, malo su se odmorile preko zimskih praznika i nastavile dalje trenirati. Bile su na fašniku u Ogulinu, o tome vam nisam pisala iako je bilo super... u Ogulinu je uvjek dobro, oni znaju napraviti pravu feštu. Što da vam kažem već da su naše kaubojke opet bile super. Iako je išlo malo cura, dobro su otplesale.
Sve cure su vježbale punom parom, redovito dolazile na treninge i trudile se puno. Do sada su odradile preko 30 nastupa ali ipak je ovo prvo Regionalno prvenstvo na kojem su se natjecale i Pisarovinske mažoretkinje. Natjecanje je ipak nešto više.
Za ovo prvenstvo Pisarovinske mažoretkinje su se malo i ponovile – kadetkinje su dobile uniforme i kape, a juniorke novi model kape – sad je to, to .. savršeno.
Brzo je došla nedjelja 29. 03. 2009. godine. Rano ustajanje, već u 8,00 sati je trebalo biti u sportskoj dvorani srednje škole u Jastrebarskom. Vidno uzbuđene cure su odradile i prvi službeni trening. U 12, 00 sati bilo je službeno otvaranje. U dvoranu je došao naš načelnik – gosp. Tomo Kovačić, bio je na otvaranju i pratio nastup svojih mažoretkinja u defileu. Činilo se da je načelnik bio ponosan na cure.. a one su mu to opravdale na najbolji mogući naćin – dobrim plesom.
Dvorana ispunjena do zadnjeg mjesta, uz zvuke koračnice otvorilo se 7. regionalno natjecanje središnje Hrvatske u mažoret plesu, ulaskom Daruvarskih, Glinskih banica, Svetojanskih, Klinčaselskih, Pisarovinskih, Stupničkih i na kraju Zagrebačkih mažoretkinjama. Raznobojne unifore mažoretkinja dodatno su uljepšale cijeli ambijent. U redu uz već poznate mažoretkinje ponosno su stupale i naše cure – kadetkinje i juniorke.
Bile su i Stupničke mažoretkinje- one se nisu natjecale već su samo plesale u slobodnom programu.
Kad je natjecanje počelo – strah je nestao, a ostalo je samo uzbuđenje. Dobro su plesale kadetkinje i juniorke – cure su otplesale defile i koreografiju za svaku pohvalu… prvo natjecanje, samo godinu i pol postojanja, cure su pokazale da su radile i trudile se … BRAVO CURE !!!
Moram vam reči da smo na prvom natjecanju imali i tri hrabre mažoretkinje.
Helenu Radinić – plesala solo
Lucija Kovačević i Melita Penezić – plesale duo.
Zablistale su u punom sjaju,.. otplesale pred dvoranom punom posjetioca gotovo bez greške… CURE SAMO TAKO DALJE….
Vjerujem da su na cure ponosne i trenerice i voditelj.
Na natjecanju najbolje mjesto odnjele su Zagrebačke mažoretkinje, dobre su bile Glinske banice, Svetojanske mažoretkinje kao i naše prijateljice Klinčaselske mažoretkinje.
Rezultate natjecanja možete pogledati na službenoj stranici HMS.
Natjecanje je završilo u 8,30 sati – cure su bile umorne ali i malo tužne, međutim nakon samo malo vremena shvatile su da su se natjecale sa curama koje godinama plešu i već su se dobro izbrusile u mažoret plesu.
Cure su probile led, u najboljem svjetlu predstavile su sebe i svoje mjesto Pisarovinu.
A sad cure, znam da nestrpljivo čekate treninge, poučene još jednim novim iskustvom krenite na pripreme za novo natjecanje koje će biti za samo mjesec dana – DRŽAVNO NATJECANJE U MAŽORET PLESU u Jastrebarskom 2. svibnja ove godine.

CURE BILE STE SUPER, A ZNAM DA ĆETE NA DRŽAVNOM BLISTATI.
POZDRAV

Post je objavljen 07.04.2009. u 07:58 sati.