Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/humanitarianniskozemac

Marketing

O svemu pa i o Svjetskom danu zdravlja


Eh, da dragi moji blogeri. Polako ali sigurno priblizava se dan kad se Vas niskozemac vraca u Hrvatsku. Nemogu Vam opisati kako se radujem tome i kako se radujem sto cu vidjeti meni neke drage ljude. Tu prije svega mislim na jednu i jedinu princezu najljepseg osmjeha na svjetu moju malu Anjicu.

No do dolaska treba neke stvari i rjesiti tako da Vas niskozemac posljednih dana radi od sedam ujutro pa sve do deset navece i to ne samo radnim tjednom vec i vikende.
Ovih dana spremam i jednu donaciju koju saljem u Hrvatsku tocnije Humanitarnoj udruzi "Mala Anja". Bit ce tu svega od kompjutora pa sve do igracaka.
Ovim putem se zahvaljujem u svoje ime prijevoznickoj firmi RALU - LOGISTIKA koja ce besplatno izvrsiti prijevoz humanitarne donacije od Amsterdama do Zagreba.

Danas je Svjetski dan zdravlja pa stoga apeliram na sve Vas da vodite racuna o svom zdravlju jer to je najvece bogatstvo.
Takoder nemojte ni zanemariti ni tude zdravlje i uvjek imajte na umu onu staru : „bolje da Vi pomazete nekome nego da Vama netko pomaze“.
Zato Vas ja podsjecam da humanitarna akcija za Antona Zivkovica traje i dalje.
Sve o Antonu Zivkovicu tom hrabrom 100 postotnom invalidu koji sa roditeljima i bratom zivi u vlaznom podruskom stanu 30 kvadrata procitajte OVDJE
Ovim putem se zahvaljujem i Hrvatskom savezu udruga tjelesnih invalida koji su pronjeli glas o nasoj humanitarnoj akciji „NEKA SVAKI NOVI DAN ANTONU BUDE RADOSTAN“.

Toliko od mene danas. Pozdrav svima od humanitarca niskozemca.




Post je objavljen 07.04.2009. u 07:00 sati.