Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ashleylove4

Marketing

Guilty Pleasure Photoshoot

Izašle su nove slike od Ashley Tisdale. Ona je odradila photoshoot za Guilty Pleasure i slike su prelijepe i nevjerovatne. Stavit ću vam ih !!

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Evo i kratkog intervjua koji je Ashley napravila sa Seventeen gdje je govorila o boji njezine kose, njenom novom albumu ‘Guilty Pleasure‘, njezinim novim videima i pjesmama! Evo intervjua :


17: Koliko ti se sviđa nova boja kose?

Ashley: Volim je! Ovo je moja prava boja kose, kako izlazi moj novi album tako se moja kosa vraća u pravo stanje, sve je tamnija. Osjećam da to nosi odrasliju stranu mene.

17: Imaš li omiljene proizvode koje koristiš za svoju kosu?

Ashley: Koristim Kérastase Oléo-Relax kada završim sa tuširanjem. To štiti moju kosu. Zapravo već sam tako i prije radila sa kosom. To je spasonosno. Više ni ne ravnam kosu.

17: Jesi li inspirirana ostalim slavnim osobama, kako tvoj izgled se mijenja?

Ashley: Moj izgled je jako osobni izgled. Volim Pink, ali se ne oblačim baš kao ona. Muzika me nadahnjuje da budem ovakva. Muzika i odjeća inspiriraju jedan drugoga.

17: Prijeđimo malo na tvoj novi album. Što imaš reći o videu za pjesmu “It’s Alright, It’s OK.” ? Koja je predodžba za video?

Ashley: Adam Gregory glumio je mojeg bivšeg dečka koji me je varao. Na početku videa on se može vidjeti kako se vraća sa svoga puta. Party je kod njegove kuće i mi sve uništavamo i tamo su svi Brazilski muški modeli koje ja fotografiram i ostalo i puštam ih oko kuće. Onda smo mi i moj bend u bazenu na površini vode imali nastup. Pjesma je o nastavku i bijanju jakoga u toj situaciji. Snimanje videa bilo je jako zabavno.

17: Kakav je tvoj stil u videu?

Ashley: Tijekom izvođenja ja sam u bijelim trapericama, koje su malo uništene, nosim i visoke crne čizme i sivu majicu. Imam oko pet različitih outfita u videu.

17: Dali imaš omiljenu pjesmu na albumu?

Ashley: Napisala sam pjesmu zajedno sa Kara DioGuardi koja se zove “What If” i stvarno je prelijepa pjesma. To je kao rock balada. Ima puno gitara i bubnjeva. Evo malo riječi iz pjesme : “What if I need you, would you try to save me.” Kind of like when you’re in a fight, and the other person is trying to quit on you, and you’re trying to save it, and keep it alive. Stvarno je prekrasna pjesma.

17: Što ste ti i tvoji prijatelji radili zanimljivo za vikend kada nisi zaposlena ?

Ashley: Mi volimo ići na večeru i pogledati film. Uvijek idemo kod nekoga od nas i pogledamo film. Uvijek smo užurbani, pa se volimo odmoriti. Ići u kupovinu, urediti nokte.


Post je objavljen 04.04.2009. u 19:07 sati.