Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rockyzone

Marketing

Sly otpilio 50Centa, a Katy Perry oponaša Rockya

U svojemu novom filmu "The Expendables" ("Potrošni") Sylvester Stallone okupio je impresivnu ekipu i time zainteresirao ljubitelje akcijskih filmova koji od tog uratka očekuju najvišu razinu uzbudljivosti. Tu su Jason Statham, Jet Li, Mickey Rourke, Dolph Lundgren (koji je zamijenio Jean-Claudea van Dammea) i tko sve ne, ali ne i 50Cent. Naime problem oko glumačke podjele za Stallonea su riješili upravo obožavatelji na internetu. Nakon što je Forest Whitaker, koji je bio odabran za ulogu agenta CIA-e Halea Caesara, morao odustati zbog obveza na drugom snimanju, Stallone je ulogu ponudio Curtisu Jacksonu, tj. poznatom reperu 50 Centu. No, na tu vijest "digla se kuka i motika" na internetu, fanovi su se vrlo glasno pobunili i počeli pisati peticije protiv repera kojeg smatraju previše "drvenim" glumcem za takav film, te je Stallone odustao.
Skrušeno je objavio da je, premda smatra da fanovi griješe i da bi 50 Cent bio dobar u toj ulozi, ipak odabrao drugog glumca.
A mlada pjevačica priznala je kako joj je ostarjeli glumac stalno na pameti, osobito kada vježba u teretani
Katy Perry svoju liniju redovito održava napornim vježbanjem u teretani, a pritom joj najviše pomaže Sylvester Stallone, točnije lik iz filma 'Rocky' kojeg je ovaj glumac davno utjelovio.
'Izgledam kao Rocky kad vježbam i ako se pretvaram da sam on, to mi pomaže da vježbam još malo više', rekla je 24-godišnja pjevačica.
Katy se proslavila provokativnom pjesmom 'I Kissed A Girl', ali i svojim osebujnim stilom odijevanja koji rijetko kada prolazi nezamijećeno.

Post je objavljen 03.04.2009. u 00:54 sati.