Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

POSEBAN NAGLASAK NA RAD SA NAJMLAĐIMA

DEANOVEC
Piše: Tomislav Abramović

U subotu 28.ožujka 2009. godine u velikoj Sali Društvenog doma u Deanovcu održana je redovna 77. Izborno-izvještajna Skupština DVD-a Deanovec.

Prema spomenutom planu, Društvo će i dalje naglasak staviti na preventivu koja će uključiti daljnje školovanje članova, izvođenje taktičkih vježbi samostalno i sa VP Ivanić-Grad, održavanje postojeće te nabava nove vatrogasne opreme. Važan segment aktivnosti i dalje će biti priprema ekipa i nastup na natjecanjima, a poseban naglasak će biti na radu sa djecom i mladeži.

Na Skupštini su podijeljena priznanja za višegodišnji rad u Društvu, i to Branimiru Horčićka za 10 godina, Barbari Milić, Ivani Meker, Kristini Lieberth, Ireni Lieberth, Snježani Filipaj, Danici Kezerić, Žarku Dragosavac, Nenadu Mucak i Tomislavu Abramović za 20 godina, te Ivanu Rupčić i Dušanu Dragosavac za 40 godina aktivnog rada u Društvu.

S obzirom da je sjednica Skupštine bila izborna, predloženo je novo rukovodstvo Društva koje je Skupština jednoglasno prihvatila. Tako će i u narednom mandatu dužnost Predsjednika obavljati Zdravko Filipaj, dok je za dopredsjednika izabran Zdravko Šimunović, dosadašnji predsjednik Nadzornog odbora. Zapovjednik i zamjenik zapovjednika su i dalje ostali Tomislav Abramović i Dario Kezerić. Za tajnika Društva izabran je Domagoj Šimunović, a za članove Upravnog odbora izabrani su Miroslav Abramović, Dragutin Kezerić, Mladen Prelec i Nenad Mucak. Za predsjednika Nadzornog odbora izabran je Ivan Rupčić, a članovi NO-a su Zdravko Šarac i Žarko Dragosavac.Na sjednici Skupštine jednoglasno je donijeta Odluka o kandidaturi Zdravka Filipaja za Zapovjednika VZG Ivanić-Grad. opširnije


Post je objavljen 31.03.2009. u 17:27 sati.