Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hypnosing

Marketing

možeš imat moje tijelo ,ali dušu ne

Image Hosted by ImageShack.us

Opet se osjećam ...ne znam... nekako nedefinirano...nikad nisam voljela nedjelje...uvijek ih povezujem s krajem.prekomplicirano da bi objasnila.
cijelo vrijeme razmišljam o Milanu. napokon sam upisala fax o kojem sanjam otkako znam za sebe.sve se posložilo, i ovo je krenulo zaista dobro. mislim da bi ljeto preda mnom trebalo biti najbolje u životu ,jer me čeka bezbrižnost, sreća,more.iskreno, ne da mi se ići doma, zbog osjećaja u trbuhu kojeg dobijem svaki put kad kročim preko tog praga.ali neću o toj temi.neke stvari trebaju ostati gdje im je mjesto...a blog sigurno nije dobra solucija.

strah me što ostavljam za sobom ,ovdje u zagrebu..neke ljude.hoće li mi faliti .jesam li prenaglila sa svojom samouvjerenošću...hoću li biti sretna kad se maknem. možda je to ono što mi treba... a moda je...jedina nada da će me preokupirati i usmjeriti misli na ono gdje trebaju biti...emocionalno sam stabilna,neovisna i unaprijed znam da nema toga što će mene vratiti u hrvatsku dok ne završim ono zbog čega ću otići.

želim već dulje vrijeme reći neke stvari ,ali svaki put pobjegnem od teme,,,,pozna me, i ne pozna...davno smo prestali biti mi,davno je sve to svedeno na neki sasvim drugi level.ne tražim ljubav. nisam patetična.pitam se ima li svrhe i kad će sve prestati.kad će se i te najsitnije iskre ugasiti.želim vidjeti pepeo bez grižnje savjesti,želim prestati planirati stvari do kojih neće doći.želim da zna..što nikad neće imati. nikad ,do kraja.

dok mi nije rekao, nisa niti bila svjesna koliko ljudima ustvari dopuštam da me koriste, koliko prema svakome idem otvorenog srca. ja sam ta djevojka koju u 5 ujutro bude prijatelji jer imaju problem.ja sam ona koja odgovara na svaki poziv, prijateljica koja je uvijek nesebično na raspolaganju prijateljima koji dobiju nogu iz vlastitog stana, prijateljici kojoj treba novac,njemu, osobi gladnoj fizičke ''ljubavi''.

a što dobijem za uzvrat.
neprospavanu noć.
nezahvalnost i neodgovornost
ne poštvanje obećanja
slomljeno srce (?)

poigravaju se svi, a ja sam glupa jer puštam.iako me svi redovito doživljavaju kao površnu osobu koja od svoje umišljenosti i bahatosti ne vidi nikoga osim svog egoizma, kad me upoznaju iznenade se, i onda počne iskorištavanje.

ma...ionako odlazim, negdje drugo gdje ću opet krenuti ispočetka. opet prilika za novu stranicu, koju tako volim okrenuti.

Post je objavljen 30.03.2009. u 02:52 sati.