Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/severinomajkus

Marketing

Re. Više od ljevičara


Draga L,
Sličnih stihova, na temu Ljevičara, u sebi nosim više.
Često puta, suoćen novim pojavama dresiranih misli i stavova doista se pitam tko sam.
Tko može, na primjer, poricati Ljevićarstvo jednom Krleži, koji je bio redovito snabdijevam tada nepoznatim mandarinkama na trtžištu Jugoslavije, i koje su njemu pristizale iz brionskog Edenskog vrta po cijeni da prestane ljevičariti.I doista, zadnje što je napisao bilo je to davnih pred kraj tridesetih sa Antibarbarusom.
Samo pred koji tjedan može se naići u mom saitu spomen naše ljevićarke Mirijane Krizmanić koja se nije ustručavala primiti veliku PREDIZBORNU nagradu prve dame Zemlje i to iz ruku velikog ljevičarskog mešetara Bandića.
Ima nas Ljecičara sve više i na pregršt.
Eto nam i zadnjeg na toj listi, in person iz Vatikanskog brloga, koji najavljuje suživot sa Darwinizmom. Zar i to nije ljevičarenje.
Uskoro bi Desnica mogla postati pravi društvenu štos.
Obama će uskoro graditi socijalizam u Americi a Putim postati i službeno Imperijalist na čelu stotinjak ruskih prekonočnih miljardera.
Kad kaos postaje jedina garancija opstanka jednog raspadajućeg ustrojstva onda i ljevičarstvo dolazi na tržišnu potražnju.
Draga L, mene tamo nema,barem za sada, dok uspjevan preživjeti sa par sto eura mjesečno. Sutra čemo vidjeti tko će biti taj izdržljivi Svetac koji će to ostati, na inat svemu zemaljskom. Ne, ne prekosutra ili u nekom doglednom vremenu, već rane sutrašnje zore čovječanstva.
Do daljnjeg, primite moje iskrene pozdrave,Severino



Post je objavljen 29.03.2009. u 22:20 sati.