Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/recenzijefilmova

Marketing

Red Sands (2009)

Image Hosted by ImageShack.us


Sve u svemu: 2,7 / 5 zijev
Više o filmu: Imdb.com
Video

Tijekom misije u dalekom Istoku, u Afganistanu, grupa američkih vojnika uništi jedan kip koji je izgleda u sebi čuvao duha Djinna, i nisu svjesni da je taj duh spreman iskoristiti njihovu ružnu prošlost protiv njih samih…
Odmah nakon promašenog Midnight Movie-a, na red je došao na mom rasporedu dugo očekivani Red Sands, od redatelja meni jako dobrog horror trilera Dead Birds iz 2004. godine, s kojim bih trebao opet osvježiti svoje pamćenje. Kako sam dosta nade polagao u ovaj film, očekivao sam i dobru zabavu i pravu napetost. Na žalost ništa od tog nisam dobio.

Image Hosted by ImageShack.us


Ovo djelo je potpuno obrnuto od prvog filma Alexa Turnera, Dead Birds je zabavan i napet horror, a ovaj je dosadan i nimalo strašan. Gledao sam ga prijepodne nešto prije ručka i skoro sam zaspao unatoč 8 sati dobrog sna. Ne možeš vjerovati koliko neki filmovi koji imaju dobre preduvjete završe kao najobičniji dosadni i besmisleni trash horror. Žao mi je i glumaca, da je J.K. Simmons imao važniju ulogu bilo bi mi zanimljive gledati film jer bih češće vidio njegovu pojavu, koja mi je u seriji OZ bila vrhunac
Ne mogu shvatiti neke filmaše kojima je ovaj film bio zabavan ili strašan, jer, ako je ovo bilo strašno onda je stvarno i Scary Movie strašan film. Preko efekata u filmu također ne mogu proći, osim jedne scene koja se događa u mraku kao izvrsna igra sjena. To je pohvalno.

Image Hosted by ImageShack.us


Previše antipatični glumci, jedva čekaš da neki od njih ne budu više dio priče. Što da kažem, jako sam se razočarao na ovaj film i sad mi ga je žao što sam ga uopće pogledao, bolje da sam ostao u totalnom neznanju o tome kako se od dobre ideje može napraviti loš film. Totalno promašen vikend sa ova dva filma.

Post je objavljen 27.03.2009. u 11:23 sati.