Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkdubravamladi

Marketing

Zanimljivosti

Danas pregledavamo nedugo objavljene rezultate natječaja Zagrebačkog holdinga za dodjelom donacija o kojem je već bilo riječi na ovim stranicama. Detaljnije informacije možete naći na stranicama Holdinga (zgh.hr), a o donacijama iz prijašnjih godina na stranicama Novog lista (Novi list).
Dakle, na natječaj je pristiglo 1.188 zahtjeva a samo njih 240 stvarni su dobitnici potpore Zagrebačkog holdinga za realizaciju svojih projekata. Jednoglasnom odlukom Povjerenstva izabrani projekti ocijenjeni su društveno najkorisnijima. Od ukupno 5.000.005,36 kn, za projektne iz područja umjetnosti izdvojit će se 661.785 kn (da ne spominjem lipe), za humanitarno djelovanje 1.063.544 kn, za kulturu 847.200 kn, za obrazovanje 1.385.847 kn i za sport 1.041.629 kn.
Oko 700.000 kn zagrebački komunalni gigant dodijelit će ove godine različitim sportskim klubovima u Zagrebu, ali i Daruvaru, Koprivnici, Jaski, Rovišću, Senju, Humu na Sutli, Bršadinu, Belom Manastiru, Vrbovskom. Ostatak iznosa odnosi se na saveze, udruge i drugo, od čega je meni najinteresantnija bila donacija Udruzi navijača i roditelja NK Lokomotive Zagreb za športsko obrazovanje. Dobra ideja za copy-paste. Iako se naš klub nije natjecao na ovom natječaju, a nije da nam ne treba novaca već zbog propusta sada već bivše Uprave, možda će vas zanimati podatak da niti jedan od klubova dobitnika donacije nije nogometni. A što se tiče naših financija potrebiti smo kako za plaćanje natjecateljske članarine tako i za prvu momčad, i za tekuće poslovanje, i za održavanje terena, i za opremu, i za organizaciju Oluje, i za……….. No kako ne bismo samo kukali, budimo konstruktivni i svaku ozbiljnu ideju za ostvarivanje dodatnih prihoda predložimo Upravi jer svaka pomoć je dobro došla.
Okrenimo se sada sutrašnjem 13. kolu našeg prvenstva. Ekspedicija Dubrave kreće put Sesveta gdje ih očekuje Croatia i to prema rasporedu. Vrijeme će ponovno biti vjetrovito a temperatura ujutro do 6°C.

Post je objavljen 27.03.2009. u 10:38 sati.