Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kecholand

Marketing

nesreća moj pratitelj....

Ponekad pomislim da me netko promatra i da me prati u stopu kroz moj život.
Taj netko je nesreća, koja me svako malo posjeti, ponekad me pogodi da mi ostavi ranu otvorenu za cijeli život, koja nikada ne zacijeli, uzevši mi dijete, pa me onda pusti nekoliko godina valjda misleći da sam gotov, i kada vidi da sam ostao iako sav izranjavan, ponovo me posjeti, ponovo me rani tamo gdje naviše boli.

Borim se ja s njom koliko mogu , vračam se iako krvav ali snažan da joj se pokušam suprostaviti, ne dozvolivši da me dotuće i pobjedi, no nakon ove saobračajne nesreće željela me dokrajćiti da iskrvarim na način koji je najbolniji , ponovo , i ponovo dolazi i prati me u stopu, pustivši me da se malo opustim misleći da je odustala od mene , onda se vrati opet u groznom obliku.

No želim reći da me ovaj put nije uspjela dokrajćiti, da odustanem od borbe i nadmetanja sa njom, snaga za borbu sa njom dobio sam danas, kada sam saznao da povrijeđeni u saobračajnoj nesreći stigli su svome domu, i da su opet na okupu,kao obitelj, iako me je ranila ipak nije ovaj put pobjedila barem ne do kraja.

Mislio sam da treba jednostavno pobjeći od nje zauvijek u nepovrat, no iako me tuće sa svih strana mora znati još sam tu , iako ponekad stvarno mislim da mi je stalno za vratom čekajući trenutak moje nepažnje da me konačno dotuće, ponekad pomislim da ju trebam pričekati i dozvoliti joj da završimo to proganjanje i susrete naše.... svako malo. bježeći od nje ona
me ipak pronađe ona je moj vječni pratitelj
nesreća..........



Post je objavljen 26.03.2009. u 21:22 sati.