Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/returnofalterego

Marketing


Ulaznice za U2 koncert

Dakle da ja slučajno ne bi ostala po strani u ovoj halabuci oko aktualnih koncerata, a ja sam osvjedočeni fan U2 - od tamo neke jako daleke godine - evo i od mene par (više ne)novosti po pitanju ulaznica:

Ulaznice će se početi prodavati noćas točno u ponoć (i koju sekundu, ukoliko ne padne server) netom na stranicama www.ticketpro.hr.
A ako vam ne šmeka kupnja Internetom onda se možete noćas razletiti na sve strane, uzet šator i sendviče i kampirat do 9 ujutro pred prodajnim mjestima Ticketproa, kojih ima masu i to isto tako možete detaljno proučiti ovdje.

Zašto ja to sve tako vjerno prenosim, fan/ ne fan? Prvo zato što se organizator koncerta Lupa i ja volimo, drugo jer sam još prije jedno dvije godine valjda jedina ja govorila da će onaj tko će dovesti U2 u Hrvatsku rasprodati taj koncert (e sad da li će taj isti zaraditi milijune u to ne bih ulazila!) i kladila se u to, a da su mi svi rekli da nemam pojma o pojmu i biznisu i da serem.
I onda sam se u to kladila, ali je tada izgledalo da NITKO neće imati petlje to jest muda uvaliti se u takav projekt još godinama.

E a sada kada se to konačno desilo, sada sam se opet kladila da će koncert biti rasprodan unutar maksimalno tjedan dana (odnosno do kraja ponedjeljka, a mislim da će i prije) i opet mi se svi smiju.
Stoga moram napraviti što više da i ja izludim sve oko sebe da kupe ulaznice i da dobijem više tih para od oklada!

I na kraju, razumno očekujem da ću imati photo akreditaciju i naravno fotaka iz moje ruke podno Bonovih cipela. Jedino me je strah da, znajući grozne režime slikanja na koncertima u photo pitovima, kada te spraše nakon dvije ili tri pjesme marš van i to iz dvorane/stadiona/trave/tora itd... da neću preživjeti udaljavanje od koncertnog prostora, da me bude strefio infarkt.

Stoga onaj tko ima viška lisica za pokloniti (otkopčanih, ali bez ključa!) neka mi se molim ovdje javi. Sigurno ima među vama i pokoji policajac, ne. Koji će mi se smilovati.

Nužno mi trebaju kako bih se nakon fotkanja, nakon što pospremim fotić i opremu u ruksak, a prije nego nas izmarširaju van iz photo pita, mogla lisicama zaključati na štangu ograde ispod pozornice pa nek me onda vode van skup s ogradom!


Ako drugi dan poslije koncerta vidite fotke Bona razrogačenih očiju kako začuđeno bulji dolje u neku žensku koja se lisicama zaključala na štangu ograde - to sam ja!





Post je objavljen 26.03.2009. u 18:44 sati.