Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/panterinsvijet

MarketingSvjetski poznata operna i pop grupa Il Divo


II Divo je grupa čiji su koncerti rasprodani, a diskografski uradci redovito postižu višestruke platinaste tiraže i zauzimaju prva mjesta na top-listama u cijelom svijetu .

Grupa je osnovana 2004. godine na inicijativu producenta Simona Cowella, čovjeka koji je izmislio American Idol, a čine je četiri mlada pjevača - američki tenor David Miller, francuski pjevač Sébastien Izambard, švicarski tenor Urs Buhler i španjolski bariton Carlos Marin.

Ovaj kvartet osim glazbom plijeni i manekenskim izgledom te se osim koncerata vrlo često pojavljuju i na modnim pistama.
Pažnju publike osvojili su upravo kombinacijom svoje multikulturne raznolikosti i spajanja opere i pop stila, sve zapakirano u njihov imidž romantičara.To se može čuti u njihovim obradama pjesama Franka Sinatre, Lucia Dalle ili Toni Braxton. S potonjom su održali uspješne nastupe pa je njihov zajednički projekt, pjesma »Time of our lives«, bila službena pjesma svjetskog nogometnog prvenstva 2006. u Njemačkoj. Surađivali su i s Celine Dion, a s Barbrom Streisand nastupili su na njenoj velikoj prošlogodišnjoj turneji.


il divo Pictures, Images and Photos


pjeva pjeva pjeva

Moliv vas pogledajte ove lipotane gore,neće vam biti žao cerek

Ja sam ih tek nedavno zapazila kad su gostovali kod Oprah....i ostala sam zadivljena yes ,al ne znam dali njihovim glasom,izgledom,šarmom,samom pojavom na sceni ili načinom pjevanja.

Momci su stvarno super,nadam se da će se svidjet i vama...barem ženskom dijelu,stoga jedva čekam da vas čujem sretan

A vi dragi momci strpite se malo bit će nešto i za vas belj belj belj


Post je objavljen 26.03.2009. u 16:10 sati.