Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

U VZO-u MOLVE NOVO RUKOVODSTVO

MOLVE
Piše: Dražen Rendić

Na godišnjoj izbornoj skupštini VZ općine Molve koja okuplja četiri DVD-a: Molve, Molve Grede, Gornja Šuma i Repaš s ukupno više od dvije stotine članova, održana je u novom Društvenom domu Molve u utorak 24. ožujka, okupili su se predstavnici DVD-a, susjednih Vatrogasnih zajednica, gosti i uzvanici.

Skupštinu je otvorio dosadašnji predsjednik Ivan Gregurić, pozdravio je goste i članove skupštine te predložio Dnevni red. Izvještaj o četverogodišnjem radu podnio je tajnik Petar Petrinić kao i prijedlog plana rada za ovu godinu u kojem se planira školovanje vatrogasaca, obilježavanja obljetnica, sudjelovanje na vježbama i natjecanjima te provođenje protupožarnih preventivnih mjera.

Izvještaji i planovi za rad jednoglasno su prihvačeni. Izabrano je i novo rukovodstvo. Za predsjednika Tihomir Žufika, potpredsjednik Marijan Kranjec, tajnik Petar Petrinić, Blagajnik Ivan Krznarić, zapovjednik Dražen Kolar, dozapovjednik Đuro Jaković. Predsjednik Nadzornog odbora je Ivan Gregurić, a članovi Željko Vincek i Mijo Hontić. Skupština je dala prijedlog da se Ivan Gregurić predloži za počasnog doživotnog predsjednika VZ općine Molve, a za počasnog potpredsjednika Josip Litvić. opširnije


Post je objavljen 26.03.2009. u 09:20 sati.