,nicoletheslatkica.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nicoletheslatkica

Marketing

20. godišnjica braka!!!!! cerek

1. dio posta : Ej ljudiwavemahwave!!! Danas je mojoj mami i mom tati 20. GODIŠNJICA BRAKAyescerekcerekcerekcerek!!!!!!! Več su 20 godina u brakueekkisskisskiss!!!!! I u tih 20 godina stvorili su moju sestru i menebelj. SRETNA 20. GODIŠNJICA BRAKA MAMA I TATAkisskisskisscerekcerekcerek!!!!!!!!!!! Mislim da zaslužuju i vaše čestitkenaughty jer 20 godina je stvarno puuuuunooyesyesyes!!!!!!!!!!!!!! Moja seka i ja kupili smo darove i predali ih roditeljima u jutro. Moja seka kupila je dve bombonjere ( za mamu i tatu ) Merci i napisala je pjesmicu i srca je zaljebila na zrcalo u kupaoni (ci) . Ja sam kupila isto tu Merci bombonjeru. Od svih bombonjera u dućanu baš smo iste bombonjere kupile XD deaddeaddead. I još sam kupila jeda foto album i korice albuma omotala u jedan predivni omot a u album sam stavila sve slike mojih roditelja od vjenčanja. I još sam napisala pričicu o njima. I naši darovi su im se svidjeli.




2. dio posta : Ja od ponedjeljka imam mučninu i temperaturuzalivenzalivenzalivenblablablablablablaheadbangheadbangheadbangmadmadmadburninmadburninmadburninmadpuknucupuknucupuknucu. Tako da od ponedjeljka do danas nisam išla u školuyes. I u ponedjeljak i utorak nisam mogla povratit ali danas sam uspjelarolleyes. Boli me jako trbuh i još uvijek mi je mučnotuzantuzantuzan. Možda sutra idem u školu a možda i ne. Fakat ( stvarno ) ne znamnamcor.



P.S. Hvala vam na utjehama i savjetima i što ste popljuvali NJEGAburninmad i posebno vam hvala na 62 KOMENTARAzubozubozubo!!!!!!!! To vam je rekordhrvatskazubozubozubosmijehsmijehsmijeh!!!!! Čestitam !!!! Puno hvala na svemu. Nemojte da 62 komentara budu rekord još dugo vremena jer rekordi postoje da se ruše!!! Poooooooooooooooooooooozzzzzzzzzzzzziiiiiiiiiiiiić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KI$$ KI$$ KI$$

Post je objavljen 25.03.2009. u 10:03 sati.