Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madamvalentina

Marketing

84 Tako ljep, tako gladak, tako zenstven


Andrea, jeli ti se svidja moja maca ?

- Da gospodjo.

- Ljepa ti je ovako bez dlaka, da je mozes ljepo lizati?

- Da gospodjo.

- Znaciu neams nista protiv da i ja polizem tebe ?

- Nemam gospodjo.

- Dobro, ali jasno ti je da te nemogu lizati tako dlakavog.

- Hm neznam , kako to mislite ?

- Pa sam si rekao, neces valda poreci svoje rijeci, svidilo bi ti se da ja tebe polizem, jeli tako.

- Da gospodjo.

- Onda te moram osloboditi ovih dlaka. Tako da budemo u istoj poziciji.

- Ne gospodjo ne molim vas.

- Andrea sijeti se sveg sto smo se dogovorili, zar ce ti smetati da te malo osisam, zamisli kako cu te ljepo polizati poslije toga, jeli to vrijedi ?

- Pa neznam ...

Andrea , nas dogovor je da ti mene slusas sve, ili si se predomislio i vise ne zelis raditi za mene?

- Ne gospodjo, nisam se predomislio, ja zelim raditi sve za vas.

- Dobro onda znaci da malo dlaka nece narusiti nas odnos, ionako ce ti porasti, zar je malo dlaka vrijedno prekida, i prestanka naseg poslovnog odnosa, i ne zelis da ti pruzim uzitak? Mislis da nisam u pravu, neces mi ispuniti moje zelje?

- Ne gospodjo, imate parvo, samo radite po svom.

- Bravo Andrea, to sam i ocekivala od tebe ti si tako dobar decko, a ja volim poslusnog i odanog partnera koji ima povijerenja u mene.

- Da gospodjo.

Andrea onako zavezanih ociju nije vidio sto sam sve spremila za njega.
Kako sam radila, tako sam mu sve govorila i komentirala.
Znas volila bi ti pruziti zadovoljstvo, onako kako si i ti meni, samo mi ovih malo dlaka oko tvog njeznika smeta, pa cu ih malo posisati nadam se da se slazes.

- Mmmmm da ..

- Najprije cu ti to malo skaratiti sa skarama.

Pocela sam stic, stric i posisala ga oko penisa , koji je poceo odmah se uzdizati. Malo sam ga promasirala, ali samo malo da osijeti slast mog dodira.

- Hm, nije jos dobro, mislilm da ce bolje biti ovako.

Uzela sam aparat za sisanje na struju i pocela sisati tik do koze.
Andrea je otvrdnuo svoj njeznik do te mijere da je poceo smetati, jednom rukom sam ga drzala, a drugom sisala sve sire krugove oko njegovog organa.

- Jeli ti fino kad te ovdje diram ?

Pomilovala sam mu golu kozu iznad njeznika, znam da je to kod svih osijetljivo mijesto na dodir i svi i muski i zene vole taj njezni dodir na venerinom brijegu.

- A ovdje ?

- Da gospodjo.

- Dobro onda cu jos malo posisati, cini mi se bolje, Sto mislis da posisam sve do pupak, to bi bilo najboje, tako da mi ne smaetaju dlake dok te budem masirala i lizala.

Kad sam pomenula magicnu rijec "llizala", Andrea je pristao na sve

- Napravite kako je najbolje ...

- Dobro Andrea, onda cu ti pruziti zadovoljstvo kako zasluzujes jer vidim da imas povijerenja u mene. Da vidim, i malo sam se udaljila.
Hmmm, mislim da se ovaj goli dio sad ne salze sa ovim dlakavim tvojim prsima, nekako cu to malo ujednaciti prijelaz, da ne bude tako ostar.

Pocela sam mu sisati dlake sa grudiju, samo nikako nisam mogla ujednaciti taj prijelaz sa dlkakavog na osisano, tako da sam red po red sisala da dobijem prijelaz kako sam zelila, ali mi nikako nije islo od ruke i na kraju sam rekla:

- Ne ide ovaj prijelaz, nemas nista protiv da skinem i ostatak, jer ovako izgleda presmijesno, a glatka koza ti je puno bolja od ovih smijesnih dlaka koje su sad ni kratke ni duge.

Andrea je nesto mrmljao. a ja sam nastavila sisati sa aparaticem sve do vrata. Tad sam uzela usisavac za prasinu i pokupila sve dlake sa Andreovog tijela sa i oko kreveta .

- Tako sad si puno ljepsi i umiljatiji.

Presla sam rukom preko njegovih grudiju i osijetila taj bockavi dodir njegovih kratkih dlaka .

- Hm, ovo mi se ne svidja, mislim da je ipak ljepse da budes potpuno gladak, kako i moja maca, slazes se, jer ovako ce me bockati.

Otisla sam u kupaonu i uzela veliki sprej sa pijenom za brijanje. Pospricala sam po grudima i pocela njezno mazati kozu sa mojim rukama. Usput sam mu pricala :

- Svidja ti se ovo i ovo.

Andrea je samo mrmljao da , si si , si ...
Tad sam uzela male prirucne aparatice za brijanje koje sam dobila punu vrecicu kao uzorak za bolnicu i pocela od vrata prema dole brijati Andreove grudi. Kad bi se brijac napunio malo bi ga oprala, a kad se vise nije dao oprati uzela sam novi.

Jako brzo sam dosla do pupka i nastavila i dalje sve nize, tad mi je opet poceo smetati taj smijesni organ, koji je bio dobre velicine, ali ne veliki, onako saka i pol, tocno mijera koja mi je odgovarala, nikad nisam volila neke pretijerane velicine koje su mi uljevale neku vrstu straha da ce me taj organ probosti ili zaboliti kod mojih neobuzdanih igrica.

Jednom rukom sam pridrzvala njeznik, a drugom rukom brijala oko njega,
Napokon sam sve uspijela obrijati, ostalo je jos dlaka na vrecici sa jajima, a to je bio dosta zahtijevan posao brijaca, ali ja sam i taj zanat ispekla, pa sam uspijela obrijati skrotum bez da ga porezem.

- Fino sad smo gotovi, vidijet ces da ce ti se sviditi.

Jer Andrea nije mogao vidijeti sebe, ni dodirnuti jer je bio vezan i zavezanih ociju. Tad sam uzela veliki mokri rucnik i obrisala ga cijelog od glave do nogu. Noge su mu bile dlakave, samo mi se nije dalo gubiti vrijeme na tome, to cu vec ostaviti za neki drugi put, za danas sam se zurila da isprobam svoju novu igracku u golom izdanju.

Kad sam sve pospremila, uzela sam opet foto aparaat i napravila jos par slika.

- Sad velika predstava. Jesi spreman za svoj novi izgled?

Skinula sam mu povez sa ociju i Andrea je sa iznenadjenjem gledao svoje tijelo. Kad bolje promislim bilo je bas smijesno, samo sto nisam pukla od smijeha. Dok je on zacudjeno gledao oko sebe zmireci od naglog svijetla, ja sam napravila jos nekoiliko snimaka da mu se vidi i lice.

- Znas Andrea, za svaki slucaj, moramo imati povijerenja jedan u drugog, a i osiguranje da neko ne bi progovorio na krivom mijestu. Slike ce biti moje osiguranje od nezgoda i stace na sigurnom, ali znam da si ti moj covijek od povijerenja i da nece nikad trebati.
Svidja ti se tvoj novi image?

Andrea je od straha pustio suze, a organ mu je brzo splasnuo i pretvorio se u malu neprepoznatljivu palacinku.

- Kao sto sam ti i obecala sad cu ti za nagradu pruziti zadovoljstvo jer si bio dobar i poslusan, a to treba nagraditi.
Kako vidim svijetlo ti ometa tvoju erekcuju, pa cu ti opet povezati oci, da bolje uzivas.

Skinula sam Svoju koznu suknju i zakoracila na njegove grudi.
Polako sam mu priblizavala vulvu prema jeziku i govorila utijesne rijeci.

- Najaprije ces me malo polizati dok tvoja erekcija ne bude doivoljno tvrda.

Namijestila sam mu vulvu na usta, a klitoris na jezik. Dalje nije bilo potrebno nikakvih instrukcija, Andrea je vrijedno lizao moju macu sve dok mi nije pruzio jos jedan orgazam.
Nisam bila jos uvijek zadovoljena jer mi je masta radila ubrzano, a zelila sam isprovati svoju novu glatku igracku, i preselila sam se na Andreov njeznik, najprije sam ga stavila pod bedre i macu i prelazilka cijelom duzinom sve do moje guze. Njegov penis se ugodno klizao cijelom duzinom.

Tad sam se izdigla i smijestila ga unutra na toplo, ugodno me popunio, taman, onako kako sam i zelila. Jahala sam na njemu i osijetila da je njeznik poceo spricati u meni, a to mi nije bilo po planu, ali sto se sad moze, malo sam iskritizirala Andreu jer nije smio svrsiti bez odobrenja i bez najave.
Podigla sam se sa njgovog penisa i sijela mu na lice.

- Sad me polizi.

Andrea je najprije okretao glavu kao da se gadi sperme.
Tad sam mu rekla:

- Andrea, uozbilji se, to je samo tvoja sperma, svrsio si bez mog znaja i odobrenja i sad to polizi, nemoj me tijerati da uzmem bic.

Mali kozni bic sam uzela u ruku jer je bio spreman pokraj jastuka.
Malo sam ga osuinula po nogama i sijela sa svom tezinom na njegovu glavu.
Nakon minute kad se poceo koprcati sam se malo podigla da uzme zraka i namijestila mu vulvu za lizanje, ovaj put nisam morala ponavljati, Andrea je sve uredno polizao i pruzio mi jos jedan val zadovoljstva.

- Bravo vidis kako si vrijedan. Sad cu te nagraditi kako sam i obecala.

Ostala sam sijediti na njegovoj glavi ali sam se sagnula, tako da mi je njegov penis bio ispred mene.
Penis mu je bio mlad, fin, ljep, pravilan, topal, tvrd, a istovremeno mekan na povrsini njegovih rozih nabora, jednom rijeci pozeljan za pojesti, i to sam i napravila, najprije sramezljivo,malo po malo sam ga stavljala usta, ali odmah kasnije sam ga cijelog uvukla i dudala, bio je zaista ugodan, onako bez dlkaka me dodatno uzbudjivao, a moja maca je jos uvijek primala dodatne podrazaje, cijela me situacija jako uzbudjivala i uzivala sam u svemu, tako da mi je jos jedan orgazam dosao jako brzo.

Nisam ni bila svijesna da se jos nesto desava, odijednom sam osijetila da se Andrea grci, a usta mi se pune sa sokovima. Mogla sam to prekinuti, ali sam bila u punom orgazmu i zanosu, tako sam nastavila, prvi mlaz sperme sam progutala, instinktivno, bio je opet dosta jakog okusa, zato sam slijedeci mlaz sacuvala ustima, nisam ga htijela progutati, sve dok se cijela situacija nije smirila. Nisam mogla govoriti, nego sam se podigla, okrenula i svoja usta naslonila na Andreova, prenijela sam m u taj rajski sok nazad, da ne budem egoista, nisam zelila sve sama pojesti, red je da ljubavnici dijele sve.



Post je objavljen 23.03.2009. u 23:48 sati.