Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkdubravamladi

Marketing

12. kolo - Dubrava-Trnje - 4:0

Kao što je naš čitatelj lovac prognozirao/zaželio/vjerovao i nadao se: ulovismo prvih 12 bodova. Uspjeh koji podmladak Dubrave ove sezone još nije ostvario. Na vjetrom pometenoj Klaki, dok su navijači zabundani u nekoliko slojeva odjeće cvokotali na tribinama, njihova djeca su jedva dišući i odolijevajući orkanskim udarima trčala po terenu i pobjeđivala jednu po jednu ekipu s Trnja.
Prvi su se sa nezapamćenim prvim proljetnim jutrom susreli mlađi limači. S ovom istom suparničkom momčadi sastajali su se i tijekom zime. Utakmica u Vodicama završila je bez golova, a prvo kolo Mare uvjerljivom pobjedom Dubrave. Sjetimo li se pak 1. kola prvenstva kada na Trnju nikako i nikako nismo mogli zatresti mrežu domaćina, u subotu smo svjedočili potpuno drugačijoj situaciji. U strijelce su se upisali Lebinac, Čibarić A. i Karamatić, a obrana i golmani osigurali su netaknutu mrežu te je konačni rezultat iznosio 3:0.
Jesenski prvaci 98. godišta ovaj vikend upisali su svoju 12/12 prvenstvenu pobjedu, a nova tri boda za 3:0 donijeli su im Soldo, Palić i Malkoč. Trnje je inače zimus našim dečkima bila jedna od mnogih uspješno svladanih prepreka do srebra na Jelenovcu i prva žrtva golijade na Mari.
Kod ekipe 00. godišta zabilježen je najveći napredak u odnosu na ovog protivnika. Od negativnog rezultata u Vodicama, preko remija na Mari do pobjede od 3:1 u 12. kolu prvenstva. Iako je vjetar na terenu nosio loptu kako je htio, a pomalo zanosio i same igrače, golovi Šimunovića × 2 i Šahdanovića zagrijali su mnogobrojne navijače na tribinama Klake.
Kao šećer na kraju na teren su istrčali najmanji, najmlađi i najlakši Dubravaši te pobijedili Trnje sa 4:2 (Šaronja, Raužan, Poštolka i Dauti). Očekivano ako uzmemo u obzir da su svi njihovi dosadašnji okršaji slično završavali, ali i prilično teško jer olujni vjetar ni na trenutak nije jenjavao otežavajući svima na terenu, ali ipak najviše ovim mališanima, bilo kakvo vladanje loptom.
Dakle 12. kolo uspješnije od ijednog do sada zacementiralo je 98. godište na čelu tablice, a svim ostalim ekipama donijelo pomak za jedno mjesto na ljestvici. Ma bravo!


Post je objavljen 23.03.2009. u 13:49 sati.