Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sinnerboy

Marketing

Shit of the week..i tako to...

Photobucket

(...kul džemperče...morat ću naučit štrikat)

ShitOfTheWeek - Slučaj Maestro vs. zatvori

Photobucket

..ha jebem li ga kad nije pomoglo Helsinki Voće & Povrće, ni štrajkovi glađu, a bogami ni moji prošlogodišni prijedlozi za privatne zatvore, dovoljan je bio jedan skrušeni čilac, sa tugom i sramom u očima i nadom u nevinost vlastitu iako je cijela nacija čula te vidjela kako namjerava zamračiti par milijuna eura, usput proglašava vodstvo države nesposobnim idiotima.
o da - gosn. Matanoviću je loše te nehumano u zatvoru te će po svemu sudeći nastavak suđenja dočekati braneći se sa slobode.
odma se pokrenuo državni aparat i mediji pa se rogobori o lošem stanju u zatvorima.
dok se recimo o učestalom padanju stropova po bolnicama nešto i ne priča.
no eto - morat će se nešto poduzet po tom pitanju, jerbo tko nije vidio tu zabrinutost i bol u očima i stavu gospodina glavnog maestra i ostalih maesrtića, kojima se eto "pritvor pretvorio u kaznu" i nije ga žacnulo u grlu zbog sudbe im klete, taj čovjek nije.
predlažem podahitnu humanitarnu akciju pod geslom "Dajmo im da seru na miru" za opremanje jednog krila Remetinca ćelijama sa odvojenim sanitarijama za ovakve slučajeve osjetljivih dušica.

no bilo kako bilo OvajTjedanSeČita "Svete Igre" Vikrama Chandre (LINK), zanimljiv krimić indijskog autora, malo Kumovske spike, malo bollywooda, malo svega a uz ovo djelce se apsolutno sljubljuje OvotjednaSlušidba - Mastodon - Crack the skye, novo-novo-najnovije od dragih mi bradatih te tetoviranih bukača, i za divno čudo poprilično smiren i neću reć neagresivan nego...melodiozan album. no da se vidi o čemu se radi, tu nam je Jubito:






P.S. ako će išta biti lakše jadnom gosn. Matanoviću - eto ja suosjećam s vašim bolom pa vrlo često čitam na WC-u. mislim da bi trebali probati...ehmm..recimo "Zločin i kazna" bi bili primjereno štivo?


Post je objavljen 23.03.2009. u 13:46 sati.