Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/drinica

Marketing

Mama i tetkice, sretni vam rodjendani! Uskoro se vidimo!!!

Evo, radi misija, propustila sam jos jedno veliko obiteljsko slavlje!
Naime moja tetkica je u subotu 14.3, napunila 80. godina!
A mama u petak 13.3. - 72. godine!
Sto su zajedno proslavile s mojom bracom, snahama i necakinjama!
Jos jedan od trenutaka kada bih rado bila u Hrvatskoj, sa svojima...

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us
Katarina i Ana - Cavar!

Image Hosted by ImageShack.us
Antonija i Marija - Cavar!

No, zato ih i svima vama preporucam u molitve,uz najljepse rodjendanske zelje! I dobru vijest koju sam im tih dana prenijela - vracam se iz Ekvadora 8. lipnja!

Najprije do Rima, jer s. Pao koja dolazi s Maestrom i sa mnom, treba najprije tamo izvaditi vizu za Hrvatsku...Ja cu to iskoristiti da se nadjem 11. lipnja na Tijelovskoj procesiji u Rimu, sa Sv. Ocem...
Onda, usput malo do Venecije, i sestara Kceri Srca Isusova, bas na Blagdan Srca Isusova...A na Blagdan Srca Marijina pompozno pojavljivanje na blagdanskom slavlju u mojoj Zupi!!!

Nije los plan, priznajte!

A podsjeca me i na onaj iz 2006, kada sam se vracala iz Venecije, s p. Lukinom stolom, te se na Blagdan Srca Isusova nasla u Rimu, u tadasnjem samostanu Kceri Srca Isusova, s generalnom majkom, a na Blagdan Srca Marijina na proslavi 25. obljetnice medjugorskih ukazanja u samom - Medjugorju!!!

Nakon mog prvog povratka (s p. Lukinom stolom : ), p. Luka je nakon 3. godine ponovo poceo svakodnevno samostalno sluziti sv. mise...Sto li ce se sve dogoditi nakon mog 2. povratka...?!?!

A upravo danas, na Sv. Josipa (!) stigla mi je i jedna super vijest vezano uz moj moguci povratak u Veneciju! Molite i dalje za sve ove nakane, na cemu vam od srca zahvaljujem, u molitvama sa svima vama!


Post je objavljen 19.03.2009. u 19:25 sati.