Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

60 VATROGASACA GASILO POŽAR NA ZGRADI SUDA

LONDON

Više od 130 ljudi evakuirano je nakon što je požar zahvatio zgradu suda za imigrante u Londonu. Vatra je buknula na petom katu i zahvatila je krov zgrade. Nekoliko je vatrogasnih brigada na mjestu događaja, a zasad nema podataka o ozlijeđenima ili zarobljenima u požaru.

požar gasilo 60 vatrogasaca

Gotovo 60 vatrogasaca borilo se sa vatrenom buktinjom u središtu Londona. Požar je u srijedu poslijepodne izbio na petom katu zgrade suda za imigrante. Evakuirano je 130 ljudi, a policija zasada nema podataka o poginulima ili zarobljenima u zgradi. Očevici kažu kako je iz zgrade prvo počeo sukljati crni gusti dim, a nekoliko minuta kasnije, po dolasku vatrogasaca, vatra je zahvatila zgradu. Kako bi ugasili požar vatrogasci i policija blokirali su promet u nekoliko obližnjih ulica.

Požar se navodno proširio iz potkrovlja zgrade i sa petog kata, a inspketori su još uvijek na požarištu kako bi utvrdili zašto je zgrada planulaSvi koji su se u trenutku požara zatekli u zgradi evakuirani su i na sigurnom su, a sva sutrašnja sutrašnja suđenja otkazana su i za njih će biti određen novi datum. 24 sata


Post je objavljen 18.03.2009. u 21:45 sati.