Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kickboxingrovinj

Marketing

Održan kup i Hrvatsko prvenstvo u Rovinju

Pehari

Medalje


Rovinj je 15.03 bio domaćin Hrvatskom prvenstvu u light contactu za starije kadete i Hrvatskom kupu u light contactu za seniore. Natjecanja su održana u sportskoj dvorani "Valbruna" pred oko 300 gledatelja, koji su vrlo srčano bodrili svoje Rovinježe iz KBK "Budokai". Natjecatelje, trenere i goste pozdravio je predsjednik gradskog vijeća grada Rovinja gdin. Davorin Flego, koji je i otvorio natjecanje. Izvršni i izvrsni organizator bili su dečki iz Kickboxing kluba "Budokai" iz Rovinja pod vodstvom trenera Pere Miškovića.

Sve u svemu lijepo natjecanje, lijepe borbe, bez nekih problema i prigovora, svi su napustili Rovinj s lijepim uspomenama.

Kickboxing klub "Budokai" Rovinj nastupio je sa svojih 10 natjecatelja.
Četiri natjecatelja su se borili u starijim kadetima za prvaka Hrvatske, a ostalih šest seniora se borilo za Hrvatski kup.
Budokai


U kategoriji do 42 kile u starijim kadetima nastupili su Daniel Tuđa i Ivan Mravunac.

Daniel Tuđa se prvu borbu dobro borio, pokazao je hrabrost i pobjedio je a drugu borbu za treče mjesto izgubio je i nažalost ostao bez medalje.

Ivan Mravunac se prvu borbu srčano borio i zasluženo pobjedio, a drugu borbu za finale se nije uopče borio nego je predao jer nije mogao nastaviti, šteta. Osvojio je tako brončanu medalju što je dobar uspjeh s obzirom da se prvi put natjecao.

Ivan Mravunac i Marko Opšivać


U kategoriji do 63 kile u starijim kadetima nastupio je Marko Opšivać.
Marko Opšivać je imao tri teške borbe, u prvoj borbi je imao dobrog protivnika i pobjedio ga, u borbi za finale je imao isto dobrog protivnika protiv kojeg se jako trebao potruditi da ga pobjedi a u finalu je imao čvrstog protivnika koji je bio stariji i višlji od njega, odlično se borio, dao je sve od sebe, pokazao veliku borbenost ali u vrlo izjednačenoj borbi sudci su odlučili dati pobjedu protivniku iz kluba Viktorija. Tako je Marko osvojio drugo mjesto , srebrnu medalju.

U kategoriji 69 kila stariji kadeti nastupio je Kristijan Grgurić, u prvoj borbi dobio je odmah prvaka Hrvatske iz kluba Tigar Karlovca i izgubio je borbu. Kristijan je bio slobodan prvo kolo i tako je ostao na trečem mjestu.

U seniorima do 69 kila nastupio je Daniel Bažant i u prvoj jako teškoj borbi izgubio od jako dobrog borca , Riječanina, borba je bila žestoka i zanimljiva, imao je par prilika ali nije iskoristio.Više sreče če biti drugi put.

U seniorima do 79 kila nastupio je Manuel Smoljan i u prvoj borbi imao je teškog protivnika iz Pule i lijepa borba u kojoj je Manuel pobjedio, U finalu se borio protiv svjetskog juniorskog prvaka Željana Ješića iz Splita i u odličnoj i dosta izjednačenoj borbi nažalost izgubio i ostao na srebrnoj medalji.

Boris i Bojan


U seniorima do 84 kile nastupio je Bojan Mišković , u finalu se borio protiv Luke Vukušić iz kluba Draga, u borbi je bilo puno izmjena udaraca i Bojan je bio kvalitetniji , bolje pripremljen , pobjedio je i tako osvojio Hrvatski kup.
A poslje se borio za prestiž protiv osvajača Hrvatskog kupa do 89 kila i u odličnoj borbi , opet pokazao da je u super formi i također pobjedio .

Boris Mišković je prešao svoju kategoriju do 89 kila i od sada nastupa u kategoriji do 94 kila, tako je nastupio i ovaj puta. Za kup se borio protiv protivnika iz Labina i bez poteškoća pobjedio i osvojio Hrvatski kup.


 Bojan i Dejan gledaju borbu

U kategoriji + 94 kila nastupili su Dean Orkić i Daniel Tushaj.
Daniel je izgubio protiv protivnika iz Labina a Dean se borio protiv protivnika iz Pule u kojoj je bilo puno razmjena udaraca i nažalost izgubio. Za treče mjesto morao se boriti sa kolegom iz kluba, Dean je pokazao da je agresivniji , bolje pripremljen , bio je aktivniji u borbi i zasluženo pobjedio i osvoji treče mjesto.



Post je objavljen 16.03.2009. u 19:51 sati.