Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apstinent

Marketing

Svijet malih radosti

Naš kućni rooter (zove li se tako ono čudo za ADSL?) je ispustio dušu, pa nemam pristup Internetu. Ne, to nije dobra vijest, no s obzirom na to kakav nam je bio kraj i početak godine, rooter je najmanje čime bih se trebala opterećivati.

Iscrpljena minus fazom, odlučila sam se za aktivni pristup i od danas ću prebrojavati samo dobre stvari u životu. Pa eto sitnica koje doista vesele:

proljece/

1. počela sam pisati malu kolumnu za Edusex. U potrazi za temama prekopavala sam po živahnim ladicama riznice sjećanja. Iako mi mnoga iskustva nimalo ne služe na čast, a mogla su biti i skupo plaćena bilo zdravljem bilo srećom, danas im se mogu dobro nasmijati. Ne znam kako ću rasplesti priču na Edusexu, ali materijala mi ne nedostaje... :) Prvi uradak možete pronaći OVDJE, a nastavak slijedi za dva tjedna. Ipak, ne mogu (niti želim!) konkurirati Kinky kolumnistici čiji su tekstovi podjednako kvaltetni i intrigantni na Edusexu kao i na blogu.

2. sunce me torpediralo brzinom svjetlosti iz kuće sa nasljednikom u kolicima. Već sam u nekoliko navrata uživala u šetnjama gradom, vožnji malim turističkim vlakićem, u trčanju i plesanju po Ribnjaku, šetnji zoološkim vrtom, Maksimirom... Ma kakvi orgazmi - užitak šetnje nakon mjeseci kućnog pritvora je riječima neopisiv.

3. povećao se broj noći sa više od 5 sati sna. Naime, već mjesecima sam se borila sa nesanicom i sad sam napokon počela bolje spavati. Doduše, imam svojih uspona i padova, ali ipak barem malo više spavam...

4. počeli su Disneyevi crtići na HTV-u. Neću se vaditi na sina - crtiće oduvijek obožavam i boli me briga što drugi o tome misle. Ako ikada odrastem toliko da više neću voljeti crtiće, mogu odmah na kavu s Onime Gore.

5. pala mi je na pamet odlična ideja za jedan poslić i sa kolegicom već razrađujemo "strategiju". Možda pokrenemo stvari već prije ljeta i mislimo da bi moglo biti uspješno unatoč ekonomskoj krizi. U svakom slučaju, financijska investicija je minimalna, pa možemo izgubiti samo živce, a njih ionako nije previše ostalo

6. kad bolje razmislim, čak i krepavanje rootera ima svojih prednosti - tako ćemo nabaviti novi za 1 kunu zajedno sa MaxTV-om. Znam da to nije neka prevelika sreća i da ima svojih mana, ali bolje i to nego tri suhoparna kanala + dva još suhoparnija.

S obzirom na to da ovaj post pišem s posla kojeg imam preko glave, privest ću top listu malih radosti kraju te sljedećih dana aktivno raditi na njezinom proširivanju. Budite mi pozdravljeni i uživajte u prvim glasnicima, mirisima i bojama proljeća...


Post je objavljen 16.03.2009. u 11:47 sati.