Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkdubravamladi

Marketing

Mara 2009 - kraj

Nakon dva mjeseca, danas je na Ravnicama završena 5. Zimska malonogometna liga Mara 2009. za limače i zagiće (st.). Dodjelu nagrada vodio je uvaženi trener nekad nogometne škole Trnje a danas voditelj i trener Otvorene škole Dinama te izdavač biltena za zagiće i limače g. Davidović, a okom kamere ovaj događaj bilježili su mnogobrojni foto aparati roditelja nagrađenih klinaca i naravno službeni fotoreporter neizostavni tata g. Drežnjak inače odnedavno tajnik NK Trešnjevka.
Raspored prve tri momčadi u zagićima glasi: Trnje, Bistra, Ponikve dok je momčad Dubrave završila na 7. mjestu. Najbolja ekipa u 99. godištu je po drugi puta zaredom Dubrava a iza nje slijede Lokomotiva i Bjelovar. U najstarijoj kategoriji zlato je ipak pripalo ekipi Ponikvi, srebro Dubravi a bronca HAŠK-u.
Pojedinačne nagrade su ravnomjerno podijeljene među nagrađenim ekipama tako da su iz naših redova statue nogometaša pripale Malkoču i Babiću iz 98. za najstrijelce, a Prenkpalaju iz 99. za najboljeg igrača među vršnjacima.
Konačna statistika biti će objavljena u već spomenutom Biltenu ali se i iz tablice prije zadnjeg kola mogu izvući neki nepromjenjivi zaključci.
Najviše golova od svih (36) ekipa na turniru postigla je Dubrava 98. (82) a najmanje golova također od svih ekipa na turniru primila je Dubrava 99. (10). Ova teorija postala je u praksi gotovo pravilo što navodi na zaključak da su napad u 98. i obrana u 99. najjače karike ovih momčadi. Stoga čestitke svima a naročito njima!

Post je objavljen 15.03.2009. u 16:31 sati.