Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kontrash

Marketing

Dobro mi došli, uvaženi budući (p)osjetitelji predmetnog b(r)loga!


Evo, dakle, kako rekoh i u naslovu, otvorih blog (majko mila, kol'ko aorista!), više-manje iz osobne znatiželje, a određenim, reklo bi se većim, dijelom na ovo zlo, ničim izazvan, bijah nagovoren od svoje drage prijateljice Dame, Zagy, ili kako ju već poznajete, kao i njezine sudruge, jednako napasne persone, stanovite Micice!
Dakle, b(r)log, kako mu i samo ime kaže, je otvoren svima, pa izvol'te, osećajte se kak doma! Sam bi vas lepo prosil, najte se tak i ponašati! Mislim, ponašati kak doma! Jerbo ovo je ipak djelomično javni prostor, pa od Vas očekujem, odnosno čamim čekajući ili čekam čameći, kulturno i obzirno ponašanje, a isto tako i "vaspitanje".
Nema vrijeđanja, osim uobičajenih i našem narodu svojstvenih folklorno uobičajenih spominjanja majke, sestre i sl. Također nije dozvoljeno blaćenje lika i djela J.K., L.B., I.S. i sl. likova iz podzemnog i nadzemnog miljea unutarnje i vanjske politike Lijepe li im njihove, a Jadne Naše (podaci o individuama poznati Interpolu, CIA-i, MOSSAD-u, Hezzbollah-u i autoru ovoga uvodnog prvijenca), stanovit-e/og Vlade, sa nadimkom ERHA, ali iznošenje Vašeg viđenja njih iz Vaše perpektive, kao i činjenično stanje koje će se ovdje vjerojatno iznositi, ukoliko ne budem lišen slobode poradi podrivanja obrambene moći i nadasve umanjivanja šansi za ulazak u kloaku u narodu poznatu kao EU!
A sad, Bože dragi, nađe li se netko povrijeđen istinom i činjenicama, kaj mu ja pak morem!
Možda neki, koji budu prozivani i imenovani, ili se prepoznaju u tekstovima koji slijede, ipak konačno dođu do zaključka: Kad se idu jesti govna, valja ponijeti i žlicu!
Ispričavam se na možebitnim greškama/griješkama, tipfelerima ili sl. blesavoćama, ali prvi put je ipak prvi put!
Sjetite se kak je Vama bilo prvi put, niste znali kam bi z nosom, kam z rukama, a nekmoli s nečim drugim!
Eto toliko za 1. put, komentare, pohvale i kritike primam uobičajenim putem, a za eventualne novčane priloge dogovarati ćemo se u hodu!

Post je objavljen 14.03.2009. u 21:56 sati.