Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/daisymae

Marketing

Poseban osiječaj!

Bila sam danas na jednoj skupštini i naravno zakasnila sam ni manje ni više nego sat vremena... Tata mi je rekao da počinje u 7 a počelo je u 6h...zujo
Inače nevolim kasniti... uvijek dođem barem 15 min ranije da se psihički pripremim i izvidim situaciju. Srela sam tamo jednu kolegicu sa kojom se nisam pričala od osnovne škole već samo na bok-bok. Ona je šefica u našoj općini i kada dođe kod mene u banku vrlo smo poslovne i razmjenjujemo virmane i tako samo poslovno.Danas smo zajedno stajale na toj skupštini i pošto nam je bilo dosadno raspričale smo se i uvidjele da imamo jako puno zajedničkoga.
Baš sam sretna zbog toga!!


Pošto je sada vrijeme korizme, u našoj crkvi je klečanje i poslije klečanja crkva je otvorena još sat vremena tako da vjernici mogu u miru moliti i biti sami sa svojim mislima.
Kako smo skupštinu završili prerano (haaha) ja i moja stara-nova kolegica smo otišle u crkvu i pola sata šutile i molile
Bile nas je petero, kolegica, ja i 3 bakice :)
Tako sam se osijećala lijepo i spokojno. Od silnog stresa i brzog života nisam bila niti svijesna koliko mi je trebalo tih posla sata mira i tišine.

Prije kada sam bila mala išla sam svake nedjelje u crkvu, ali ne zbog toga što sam se osiječala kao danas već zbog toga što sam čitala i zbog križića u velečasikovoj bilježnici zbog krizme i prve pričesti. Zapustila sam crkvu u zadnje vrijeme. Mama me gnjavi zbot toga. No , evo već dve nedjelje smo se dečko i ja odlučili ići u crkvu naveče u pola sedam. Prekrasno nam je. Zvuk gitare i orgulja je prekrasan, mladi pjevaju... ma predivno!
Ali danas je bilo posebno u samoći, tišini, mirnoći osijećala sam da sam tako blizi anđelima...
Možda će to nekima zvučati glupo i smješno ali stvarno sam se tako osiječala.
Mislim, da se razumije, nisam neka svetica, ono ništa prije braka i takave spike :), znam kad sam ljuta i opsovati ali baš sam se opustila u crkvi. Puno mi je ljepše nego kada je puna crkva iako je i onda lijepo (bezobzira što uvijek, ali baš uvijek stanem iza nekog čovijeka koji smrdi pa mi uništi cijeli doživljaj).
Dečko mi je rekao da sam zbog toga što uvijek kukam , pogotovo u crkvi, picajzla. Ali nisam, već sam samo realna. Ja sam inače vrlo društveni tip ali kako sam starija to sve više volim uži krug ljudi oko sebe. sve mi smeta.
Zato mi je danas bilo ljepo.

Iduću subotu ću na klečanje pozvati novu-staru kolegicu da idemo zajedno baš da nepostanem vuk samotnjak :)Danas sam na pijacu od jednog čovjeka što prodaje med dobila lizaljku fino
Bila sam sretna ko malo dijete...
Eto, čovjek se mora veseliti i malim stvarima!

Pozdrav do sljedećeg bloga.
Sad se moram družiti sa dečkom jer već štrmlja kako mu se malo posvećujem zbog bloganja hheheh
Pozz

Post je objavljen 14.03.2009. u 21:32 sati.