Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/redbloodedme

Marketing

Man eater

Sjetih se da dugo od mene niste dobili niti jedan onak baš gnjusno ljigavo buci buci post.
Nebute ni danas.

Neki sam dan na jednom blogu prozvana ženom-kujom (da bar žena mačka) zbog poradi priznanja da sam varala bivšeg. Moram priznati da me to istodobno užasno razbijesnilo i pogodilo, i da sam se osjećala bespomoćno. Možda i jesam kuja, ali nemreš suditi o nekome na temelju jedne rečenice, dakle, praktički ne znaš niti 1 % cijele priče. No, da, dobro, o tom sam pisala već masu puta, pa vas neću opet tlačiti s tim. Al sam počela razmišljati o svojoj burnoj prošlosti lomiteljice muških srdaca. Baš.

Prvi sam se put zatelebala u jednog klinca iz vrtića. Bio je moj imenjak, nije bio zločest ko drugi dečki (a opet dovoljno da bude frajer), i bio mi je baš lijep. Sjećam se da sam bila izvan sebe od sreće kad me izabrao kao partnericu za ples u vrtićkoj priredbi na kraju. Oduševljenje je splasnulo kad se pičkica rasplakala i kad je teta rekla da ne moramo plesati. Tako je propala sigurno sjajna plesačka budućnost koja je bila preda mnom, a i danas boli svaki put kad čujem „Ja posijah repu, žena veli mak“. Otada više nije bio moja ljubav, previše me povrijedio. A išli smo skupa u osnovnu. Kako je Natali Dizdar otpjevala „Zamijenit ću te gorim“, tako sam ja i učinila. Pa se dogodila cijela spika s čokoladicom Letećih medvjedića i zajebavanje cijelog razreda do kraja osnovnjaka. I dalje mi nije jasno zakaj me nitko nije upozorio da činim pogrešku? Oh, oh, no prekasno je sada za kajanje.
Onda sam se zatelebala u lika koji je bio uvjerljivo prestar i prekurvičast za mene, pa me i to držalo neko vrijeme. Fala bogu, onda sam odrasla i shvatila kak sam bila glupa, te da nije sve u lijepom licu. Može bit i ružan, samo nek je dobar u krevetu. SEREM! Ok. Pukla me faza nezaljubljivanja i ugađanja samoj sebi. Nije ta faza bila loša, dapače, meni je bilo super. Samo, kad sad pogledam na sve to, bila je užasno djetinjasta.
Sve dođe na svoje, pa sam se i ja smirila. Zauvijek, nadam se.

Zakaj mi se na početku posta činilo da ima smisla? Jebiga. Sad ne brišem.
Noć'ca!wave


Post je objavljen 13.03.2009. u 22:39 sati.