Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/thesims3life

Marketing

News...

Evo novosti....Samo da vam sada kažem da ću od sada ostavljati samo 1 komentar (sve će biti u njemu) pa tako da znate da se ne čudite...Vi možete ostavljati koliko želite ali će vam se vratiti samo jedan xD to mi je cool kada se sve napiše u jednom komentaru...A sada krenimo...

Slike iz videa s prošlog posta:



The Sims 3 Creator’s Camp:

Hatshepsut je specijaliziran za izradu kuća, zidova i podova. Tijekom Sims 3 Creator's Kamp-a je stvorio zbirke tematskih predmeta, kao i puno kuća za Sims 3 Exchange. Njeni omiljeni dio sadržaja je izgradnja kuća, a kuća je kreirana u mediteranskom stilu, uključuje široki trijem, ispred vrt, bazen, balkon, vrt i dr.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Lots:

Na pitanje što ona najviše voli u The Sims, Estatica je odgovorila da ona voli kada može kreirati vlastiti svemir, svoje likove i podijeliti svoje kreacije s drugima. Kod The Sims 3 Creator's Kamp, ona je započela ovaj proces prinošenja nekig lijepih kuća za Sims 3 Exchange.

Jedna od kuća je plemićka kuća kreirana u ugodnom, country stilu s bogatim kamenom . Veći dio je dvorište s puno prostora za automobil u prednjem dvorištu području. Plemićko karakterizira ribnjak, piknik sa stolovima,igranje ulova, odnosno pokreće vrt. Unutrašnjost je bogata.Unutrašnjost umirujuci smeđi tonovi drveta.

Estatica također stvorila druge kuće The Sims 3 za razmjenu uključujući plažu s sa suvremenim drvenim i kamenim zidom za prilaženje.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Bye!Bye!P.S. sutra stiže nova slastica!imam 1 pitanje-je li Vam se sviđa moj blog(iskreno)?






Post je objavljen 12.03.2009. u 21:21 sati.