Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/burza-frustracija

Marketing

Neponovljivi Pankretić!

Izvor: net.hr

U vrijeme dok se na aktualnom popodnevu u Saboru raspravljalo o Uniji, problemima sa Slovenijom i posljedicama krize, Božidar Pankretić našao je drugu zanimaciju.

Premijer Ivo Sanader je sa saborske govornice poručio kako je uvjeren da će Hrvatska, unatoč slovenskoj blokadi pregovora, u Europsku uniju ući bez davanja i najmanjeg dijela svoga teritorija, ističući da su sve ostale rasprave, pa i špekulacije o datumu ulaska u Uniji, u ovom trenutku irelevantne.
IDS-ovca Damira Kajina zanimalo je što će Vlada učiniti kako bi bankama poslala snažnu poruku da odustanu od dizanja kamata te vezanja kredita uz švicarske franke, američke dolare i eure. Sanader je ponovno apelirao na banke da u vrijeme krize pokažu solidarnost te odustanu od rasta kamata.
Bez odgovora je ostalo pitanje SDP-ovke Ingrid Antičević Marinović kako to Vlada misli prisiliti hrvatske maturante da ekskurzije organiziraju u Hrvatskoj, nebulozom nazivajući tu Vladinu preporuku, koja je predstavljena kao jedna od antirecesijskih mjera.

Ministar poljoprivrede Božidar Pankretić, čini se, nije bio zainteresiran za raspravu, te je mislima 'napustio' sabornicu i bacio se na uređivanje nosa.



Traži zlato u recesiji ili samo obavlja proljetne poljoprivredne radove?


Post je objavljen 11.03.2009. u 22:09 sati.