Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/westcoastgangstaz

Marketing

Duh Notoriousa B.I.G.-ja nije zadovoljan filmom o sebi

Image and video hosting by TinyPic

Biografska drama 'Notorius', čija je premijera nedavno bila u New Yorku, nije usrećila velikog repera, koji je mrtav još od 1997. godine.

Notorious B.I.G., punim imenom Christopher George Latore Wallace, javio se kolegici Lil' Kim, koja tvrdi da je razgovarala s njim u snu. 'Vrlo sam duhovna osoba i Biggie mi se često obraća. Zbog toga sa sigurnošću mogu reći da nije sretan s načinom na koji je predstavljen u filmu', tvrdi Lil' Kim.


Notoriousa je u filmu odglumio Jamal Woollard, a Lil' Kim kaže da unatoč tome što mu se film ne sviđa, B.I.G. i dalje 'ima ljubavi za sve one koji su sudjelovali na filmu'.


Notorious B.I.G. bio je jedna od najkontroverznijih osoba američkog hip-hopa. Na sudu je prvi put završio na sudu zbog napada na dvoje obožavatelja koji su od njega tražili autogram. Biggie ih je naganjao po ulici, a kad su fanovi uspjeli ući u taksi, reper je razbio prozor auta, izvukao jednog od njih i prebio ga.


Policija ga je, nadalje, više puta uhićivala zbog posjedovanja droge i oružja, a njegovo se ime spominjalo u istrazi o ubojstvu Tupaca Shakura. Međutim, istraga nikad nije uspjela dokazati da je baš on naručio ubojstvo svojeg bivšeg prijatelja.


Notorious B.I.G. ubijen je 1997. s četiri metka u automobilu u Los Angelesu, a ubojstvo nikad nije razjašnjeno. U trenutku smrti Notorious je imao samo jedan album, znakovitog naslova 'Ready to Die', a nakon ubojstva izašla su još četiri. Nedavno je objavljen i soundtrack iz filma, koji se Biggieju nikako ne sviđa.

Post je objavljen 11.03.2009. u 10:32 sati.