Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

DRUŠTVO KOJE PREDNJAČI U ŽUPANIJI I U HRVATSKOJ

VIRJE
Piše: Dražen Rendić

Dobrovoljno vatrogasno društvo Virje koje u svojim redovima okuplja oko dvije stotine vatrogasaca, a ističe se po kvalitetnom i učinkovitom radu jedno je od najboljih društva u Hrvatskoj...rekao je to počasni predsjednik Hrvatske vatrogasne zajednice Teodor Fricki na 131. redovnoj, izvještajnoj i izbornoj godišnjoj skupštini ovog društva, održanog u nedjelju 8. ožujka u prepunoj dvorani Vatrogasnog doma.

Skupštinu otvorio je dosadašnji predsjednik Dušan Koščić za kojeg se može kazati da je u svojih trideset godina vođenja društva obilježeno je kao doba procvata i uspona društva koje, primjera radi u svojim spremištima ima 14 raznih vatrogasnih vozila s čime se ne može pohvaliti ni neko profesionalno i veće društvo.

Image and video hosting by TinyPic

Na skupštini među gostima bio je i načelnik Općine Virje Mirko Perok dopredsjednik HVZ Mijo Brlečić, predsjednik VZ Županije Marijan Kicivoj, županijski zapovjednik Slavko Tucaković tajnica VZ Županije Mirjana Futač, predstavnici firmi i ustanova s kojima društvo ima poslovne odnose, predstavnici 33 vatrogasna društva, udruga, članovi i drugi.

Dana je razrješnica starom i izabran je novi Upravni i Nadzorni odbor. Za novog predsjednika društva izabran je Dragutin Hatadi, dopredsjednik Goran Matoničkin, tajnik Velimir Sobota, blagajnica Štefica Baruškin, a članovi su: Mirko Adaković, Miroslav Tkalčec, Vladimir Hrženjak, Ivica Peršinović, Željko Čižmeškin i Mladen Jakopović. Predsjednik Nadzornog odbora je Dušan Koščić, a članovi Mirko Mesarov i Mirko Horvat. opširnije



Post je objavljen 10.03.2009. u 16:45 sati.