Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/oneloveonelife

Marketing

Danas je dan kojeg sam htjela dočekati..

Svi koji me znaju znaju i moju sklonost citiranju Đoletovih stihova. Pratio me kroz svaku fazu mog života, uskakao sa tekstovima kad sam sama ostala bez teksta, objasnio mi neobjašnjive situacije, pomogao mi da uvidim stvari... A On o tome nema pojma. I nece nikad imati. I tako možda i vi obilježite nečiji život a da o tome nemate pojma...jer sve prave su ljubavi...Tajne.

Prvi red. Tako blizu. Srce mi kuca. Djelujem poput šiparice. Smije mi se. Plače mi se. Svađala bi se..čak sam i pokušala isprovocirat par svađa al nije mi uspjelo.. ne shvate me ozbiljno. Glupo je bit zadivljen nekim.. ali ej nije to netko.. to je najbolji tekstopisac ikad!!! Čovjek koji mi je ispričao najviše bajki i u čije bih bajke zaronila do dna.. Svaka pjesma = jedna priča. Jedan film. Jedan život.

Stavovi. Širina pogleda na svijet. Neskrivana emotivnost. Izlaganje ranjenih mjesta srca i ožiljci. Humor. Hrabrost. .. Sve to vidim između redova..To i puno toga više.. Njegovi stihovi nisu samo riječi..oni su i potezi kistom koji stvaraju sliku pred tvojim zapanjenim pogledom..
Večeras se idem susresti s Tobom Predivni Čovječe i ne znam kada sam nekome toliko veselila.

Image and video hosting by TinyPic

Jer ovo Đorđe Balašević tako lako radi:

kulise zavejani grad...jeste vidjeli kad Budimpeštu pod snijegom.. ako jeste znate da ljepših kulisa..nema.

Najtiše što može ko sa predstave loše iskradam se iz sna iz ogledala viri jedan stariji ja.. svaki dan smo stariji samo ima onih dana kada smo toga nekako više svjesni..nego ono što me obara je...jeste li se ikad iskradali sa loše predstave? To je baš taj feeling... Uostalom ako vam je ikad itko falio u životu.. Pročitajte Ankicu...jer tako to izgleda...lutaš al potrebno je bar dvoje da se ukrsti put

Image and video hosting by TinyPic

A jeste li poželjeli nešto tuđe ili tek zabranjeno? Čivutski vrt..

Ma šta ja to ovdje pokušavam napraviti!!!!!.. nemoguće. Ne mogu izvadit stihove, ne mogu ih izdvojit.. mogu samo stavljat sve...al poslje toga zvali bi me Sizif, a već mi je dosta takvih nadimaka..

No za kraj

Dal grom odabire hrast ili se to pak hrast munjama nametne? Za to baš nemam reči bogzna kako pametne. To je ta sudbina... Valda.








Post je objavljen 09.03.2009. u 13:27 sati.