Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/berix

Marketing

Sirova hrana 4. dio

Odlučio sam da ću ovaj put, za razliku od prošla 3 pisati o sirovoj hrani. njami

U ovom prošlom tjednu sam isprobao još 2 recepta za zeleni kašasti sok
1. 350 ml vode, 2 banane, 2 kivija, 100 g špinata - ovo je bilo jako fino i pitko. Nakon što sam popio litru, bilo mi je žao da nema još.
2. 500 ml vode, 1.5 jabuka, 2 kivija, 100 g motovilca - isto ukusno, ali ne kao ovaj prvi

Super mi je da stvari koje su mi neinteresantne za jesti same sirove - npr. špinat, mogu pomiješati sa drugim sastojcima i dobiti jedan fini okus. Imam još dosta tih kombinacija za isprobati i to mi se sviđa.

Od sljedećeg tjedna, u svoje zelene sokove ću početi i stavljati i prah pšenične trave. O blagodatima tog proizvoda možete pročitati ovdje.

Pri dnu posta je slika voća kojeg sam jutros stavio na naš stol u kuhinji. Od egzotičnih voća tu su ananas, kiwano (ovo narančasto bodljikavo sa zelenom unutrašnjošću), papaja, qumquat, kokos i avokado. Danas sam po prvi put probao kiwano, papaju, qumquat - i to je zapravo jedino voće koje sam danas jeo (uz krušku abata). Za kokos planiram naći negdje na netu upustva vezano za to kako se otvara.
Papaja je sasvim OK okusa. Qumquat (ovo malo narančasto) se teško čisti i kad se očisti ostane tako malo da ne vrijedi truda. Kiwano je lijep za vidjeti, ali zato nekog totalno bezveznog okusa.

Prošli tjedan sam bio nešto bolje energetski nego tjedan prije.
S obzirom da želim zadržati ovaj tempo objavljavivanja posta subotom, nastojati ću stići napisati 2 posta prije nego krenem u Školu od Byron Katie i staviti da se svaki objavi u subotu. Ti postovi vrlo vjerojatno neće biti o sirovoj hrani.
Lijepi pozdravi dokle se ne vratim iz LA! wave

Photobucket

Photobucket





Post je objavljen 07.03.2009. u 21:11 sati.