Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/novikomunisticki

Marketing

Mi smo Titovi pioniri u borbi sa desničarskim kopitarima

Drage drugarice i drugovi!!!!!

Izvještavam narod o zabrinjavajučem porastu broja narodnih neprijatelja koji pljuju Jugoslaviju i Tita, komunizam, bratstvo i jedinstvo, jednakost, poštenje i pravdu, te izvikuju uvredljive parole i podržavaju klanje nevinih. Tu spadaju razna desničarska govna, kao i hrpa klerika i inkvizitora.
Neki od novijih i vrlo opasnih narodnih neprijatelja su:
ispljuvak koji misli da svojim blogom može konkurirati ovom, tovarsko đubre, propala izdrkotina koji smatra da braču Srbe treba istrijebiti, te jedan klerik, klerofašist i inkvizitor koji se petlja u politiku i sere protiv Tita i Jugoslavije.

Naravno, ja i drugovi možemo svim navedenim govnima nagovijestiti da im se polagano bliži kraj jer nečemo trpjeti i tolerirati njihovo neprijateljsko i protunarodno djelovanje. Naša komunistička propaganda je u punom jeku, jači smo i organiziraniji nego ikad i to moram sa ponosom utvrditi. Organizirali smo se u jaku ćeliju i desničarski papkari nemaju apsolutno nikakve šanse protiv nas. Svim snagama trudit čemo se da ih, blago rečeno, steramo u kurac. Osim mene, sa fašističkim, ustaškim, kleričkim i ostalim izmetima bore se i ovi drugovi: Red Polux, izrazito požrtvovan drug, moj partijski drug Borac kojeg trenutno nema, drug Cumme iz Beograda također partijac, te najnoviji blog-drug drug Antifašist, mrzitelj fašizma.
Eto, desničarska i kapitalistička govna imaju se sad čega bojati kad vide koliko nas je i koliko smo jaki i brojni, a bogami i organizirani. Mi smo zapravo svi pravi Titovi pioniri i kao takvi drugu Titu smo dali zakletvu i od toga nema odstupanja, ni za milimetar.

Nadalje, ja i drugovi dajemo punu potporu i podršku drugu Pijancu, koji nažalost razmišlja da ukine svoj blog. Ja i drugovi smo poprilično odlučni u stavu da nikakvo gašenje bloga ne dolazi u obzir. Drug Pijanac iznerviran je i ljut zato jer ga pojedini gnojni iscjetci, smradovi i gnjusevi pljuju i vrijeđaju samo zato jer je on veči intelektualac od njih. Najglasnija po tome što pljuje druga pijanca je ova čmarna uraslina. Ista vrijeđa i pljuje druga Pijanca jer je bolji čovjek od nje, bolje intelgentniji, pametniji i školovaniji. Ne daj se druže Pijanac, jer ako ugasiš blog oni pobjeđuju, a ovako neka crknu od bijesa i ljubomore! I naravno, javi se nama ako te tko zajebava, mi čemo sve učiniti da ga dobro poseremo.

Ima toga još, otkrio sam kako ovaj blog ima svoje tajne obožavatelje i podržavatelje koji se ne usude to ovdje reči. Riječ je o ovom blogu, tj. autorici. Dotičnoj se zahvaljujem i nadam se da če koji put navratiti i podržati nas i direktno. Na blogu druga Pijanca rekla je da ja i moja grupica (gore linkovani drugovi) na neki način imamo pravo da pljujemo klerike jer kulturniji rječnik ne razumiju. Svakako je u pravu, jer iz priloženog se vidi slučaj druga Pijanca. Što je on kulturniji, bolji i elokventniji, to ga se više sere, pljuje i zabija mu se nož u leđa. A to mu upravo rade oni koji su veliki vjernici. Baš zato - fucking glupi veliki vjernici i katolici, nabijemo vas na kurac ja i moji drugovi.

I za kraj. Ovaj blog zabranjen je za anonimce. Zbog toga, otvorena je posebna Služba i ured za odnose s javnošču. Svi anonimci, a i oni registrirani, koji nisu zadovoljni onim kako i što pišem, mogu se javiti ovdje. Jamčim da če autor tog bloga, svakome tko nečim nije zadovoljan, vrlo brzo uputiti odgovor kakav ga slijedi.

Image and video hosting by TinyPic

Naša zastava
Image and video hosting by TinyPic

Naša domovina


Naš voljeni Maršal Tito


ŽIVJELI TITO, PARTIJA, JUGOSLAVIJA I BRATSTVO I JEDINSTVO!!!!!!!!!
SMRT FAŠIZMU, SLOBODA NARODU!!!!!!!!!!!!!

Post je objavljen 06.03.2009. u 20:30 sati.