Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zoccao

Marketing

Ispod 21 - no no


Vikend dolazi, a to umnogome mijenja naše uobičajene navike i rute. Vrijeme je za pripreme za odlazak u omiljenu gostionu ili parkić. Dakako da smo već navikli prilikom tih turneja biti uobičajeno fashion sredjeni. Ali, može se još i bolje.

Izazovite ushićenje (ne uhićenje) i zavist vaših kolegica / kolega partijanera i diskreno potegnite gutljaj ili dva iz ovakve ultrafashion pljoske, optočene Swarovski kristalima ($450.00, dostupna u sedam boja). Sigurno će i okus vašeg omiljenog soka u ovakvoj pljoskici udarati jače i imati još bolji okus.


Image Hosted by ImageShack.us


No, veče se nastavlja i ide prema vrhuncu. Iako izgledaju pomalo kinky, možete, kao prava rokerica, nositi ove lisice kao, recimo, dio traperica. Znatiželjni pogledi i zanimanje suprotnog spola su garantirani, pa je vrlo vjerojatno da vam pljoska uopće neće niti trebati. Svakako da i u nekim manje javnim situacijama takodjer valja paziti na modni izričaj. Naravno da su i ove ljupke lisice ukrašene Swarovski kristalima i biti će odlične u kombinaciji s vašom svilenom posteljinom. Moguće ih je, kao i pljoske, nabaviti u sedam različitih boja ($120.00), a na slikama je uobičajeni modni izbor. Plave za dečke i roza za cure.


Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us


Malo veću ponudu i paletu proizvoda njujorške firme Hohenthaner možete naći na njihovim stranicama pod dijelom – Signature collection.



Post je objavljen 06.03.2009. u 19:55 sati.